Steven Saylor: A hét csoda
A világhírű Gordianus-sorozat 13. része.
3 280 Ft 2 460 Ft
25%
Raktáron
  • Oldalak száma: 384
  • Borító: puhakötés ragasztva
  • ISBN: 9786155272042
  • Kiadás éve: 2010
  • Fordító: Heinisch Mónika
Mennyiség:
1
KOSÁRBA

A termék megvásárlásával gyűjthető pontok száma 24 hűségpont. Az eddig megvásárolt termékekkel így összesen 24 pont gyűjthető, amelynek értéke: 72 Ft.

Gordianus, tizennyolcadik életévét betöltvén, élete legnagyobb kalandjára indul: megtekinti a világ hét csodáját. Ekkor még nem hívják „Nyomozónak” – ám ez a kíváncsi ifjú római a hét csoda mindegyikénél olyan rejtéllyel szembesül, amely próbára teszi képességeit. Utazásaira tanára, a szidóni Antipatrosz szegődik társául, az akkori világ legünnepeltebb poétája, aki ugyanakkor meglehetősen csavaros észjárású öregember. Mielőtt útnak indulnak, Antipatrosz megrendezi a saját halálát, hogy álnéven járhassa a világot.

A történetek hátterében ott forrong az a politikai zűrzavar, amely fenekestül forgatja majd fel a római világot. Tanár és tanítványa együtt látogatnak el Görögország és Kis-Ázsia híres városaiba, majd Babilóniába és Egyiptomba. Szemtanúi lesznek az első Olümpiai Játékoknak, egzotikus ünnepségeken vesznek részt, és megcsodálhatják a legkáprázatosabb építményeket, amelyeket emberi kéz valaha alkotott. Útjukat gyilkosságok, boszorkányságok és egyéb kísérteties jelenségek kísérik.

Steven Saylor végre felfedi Gordianus életének eddig ismeretlen szakaszát, és arra is fény derül, hogyan lett belőle a Nyomozó. Mindeközben bepillantást nyerünk az ókori Róma talányokban, izgalmakban, csodákban és összeesküvésekben gazdag világába, mindezt azon a varázslatos módon, amire csak Steven Saylor képes.

E-könyvben is kapható!

Házhozszállítás
Személyes átvétel
PayPal, Bankkártyás Fizetés
Hírlevél feliratkozás
Hűségprogram