rolunk hirek konyveink partnereink szerzoinkrol f—rum
Hollókirály
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Susanna Clarke
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
vi

HozzászólásElküldve: 2008 Júl. 26, 13:58    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Dohi írta:
vagy mert egyaltalan olvasol. raadasul nem blikket, esetleg nepszabit, hanem konyvet. mit kepzelsz? Smile

Volt olyan osztálytársam (fiú volt), aki megkérdezte, hogy miért olvasok könyvet. Meg hogy az mire jó. Confused Kész röhej. Könyvet sohasem láttam a kezébe - bár a Playboyt azt forgatta. Meg a többi hasonló újságot.
Az utóbbi négy évben egyetlen egy fiúval találkoztam, aki szeretett könyvet olvasni.
Dohi

HozzászólásElküldve: 2008 Júl. 26, 15:00    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

vi írta:
Volt olyan osztálytársam (fiú volt), aki megkérdezte, hogy miért olvasok könyvet.

nekem szinte csak ilyen osztalytarsaim voltak kozepsuliban. meg ott is, ahova utana mentem. kedvencem: 'dehat en olvasok! minden nap vegigolvasom elejetol a vegeig a (valami napilapot)'...

igy belegondolva fosulin se volt sokkal jobb a helyzet. illetve sokkal jobb volt, de tul sokan ott sem olvastak, es nem csak tesi szakon Very Happy
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
vi

HozzászólásElküldve: 2008 Júl. 26, 15:12    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Dohi írta:
nekem szinte csak ilyen osztalytarsaim voltak kozepsuliban. meg ott is, ahova utana mentem. kedvencem: 'dehat en olvasok! minden nap vegigolvasom elejetol a vegeig a (valami napilapot)'...

igy belegondolva fosulin se volt sokkal jobb a helyzet. illetve sokkal jobb volt, de tul sokan ott sem olvastak, es nem csak tesi szakon Very Happy

Emlékszem, egyszer a gimiben etika órán a tanár megkérdezett minket, hogy mi tesz boldoggá. Én azt mondtam, hogy a könyvek, olvasás. Az osztály 3/4-e persze kinevetett.
Ha megint valaki feltenné ezt a kérdést, a válaszom ugyanaz lenne.

Néha látok egy-két embert olvasni a fősulin. De csak elvétve. Szabadidejébe mindenki internetezik inkább.

Néha elszomorít, hogy milyen sokan nem olvasnak könyveket. Bár ez az ő bajuk. Engem a könyvek mindig kikapcsolnak és lenyugtatnak.
Zsu

HozzászólásElküldve: 2008 Júl. 26, 21:12    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hasonlóképp szoktam járni én is Wink

A legjobb az, amikor régen hazafelé a buszon olvasva hangosan nevetnem kellett az egyik részen... Hát nem mondom, érdekesen néztek az emberek Wink
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Susanna Clarke Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2
2 / 2 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.