|
| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
vi

Csatlakozott: 2008.02.27. Szerda 10:26 Hozzászólások: 478 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2008 Júl. 26, 13:58 Hozzászólás témája: |
|
|
| Dohi írta: | vagy mert egyaltalan olvasol. raadasul nem blikket, esetleg nepszabit, hanem konyvet. mit kepzelsz?  |
Volt olyan osztálytársam (fiú volt), aki megkérdezte, hogy miért olvasok könyvet. Meg hogy az mire jó. Kész röhej. Könyvet sohasem láttam a kezébe - bár a Playboyt azt forgatta. Meg a többi hasonló újságot.
Az utóbbi négy évben egyetlen egy fiúval találkoztam, aki szeretett könyvet olvasni. _________________ "It is important to remember that we all have magic inside us." |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Dohi

|
Elküldve: 2008 Júl. 26, 15:00 Hozzászólás témája: |
|
|
| vi írta: | | Volt olyan osztálytársam (fiú volt), aki megkérdezte, hogy miért olvasok könyvet. |
nekem szinte csak ilyen osztalytarsaim voltak kozepsuliban. meg ott is, ahova utana mentem. kedvencem: 'dehat en olvasok! minden nap vegigolvasom elejetol a vegeig a (valami napilapot)'...
igy belegondolva fosulin se volt sokkal jobb a helyzet. illetve sokkal jobb volt, de tul sokan ott sem olvastak, es nem csak tesi szakon  _________________ Stephen King H.Q. - http://sk.fps-hq.hu
Commodore 64 H.Q. - http://c64.hardwired.hu |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
vi

Csatlakozott: 2008.02.27. Szerda 10:26 Hozzászólások: 478 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2008 Júl. 26, 15:12 Hozzászólás témája: |
|
|
| Dohi írta: | nekem szinte csak ilyen osztalytarsaim voltak kozepsuliban. meg ott is, ahova utana mentem. kedvencem: 'dehat en olvasok! minden nap vegigolvasom elejetol a vegeig a (valami napilapot)'...
igy belegondolva fosulin se volt sokkal jobb a helyzet. illetve sokkal jobb volt, de tul sokan ott sem olvastak, es nem csak tesi szakon  |
Emlékszem, egyszer a gimiben etika órán a tanár megkérdezett minket, hogy mi tesz boldoggá. Én azt mondtam, hogy a könyvek, olvasás. Az osztály 3/4-e persze kinevetett.
Ha megint valaki feltenné ezt a kérdést, a válaszom ugyanaz lenne.
Néha látok egy-két embert olvasni a fősulin. De csak elvétve. Szabadidejébe mindenki internetezik inkább.
Néha elszomorít, hogy milyen sokan nem olvasnak könyveket. Bár ez az ő bajuk. Engem a könyvek mindig kikapcsolnak és lenyugtatnak. _________________ "It is important to remember that we all have magic inside us." |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Zsu
|
Elküldve: 2008 Júl. 26, 21:12 Hozzászólás témája: |
|
|
Hasonlóképp szoktam járni én is
A legjobb az, amikor régen hazafelé a buszon olvasva hangosan nevetnem kellett az egyik részen... Hát nem mondom, érdekesen néztek az emberek  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban. Nem szavazhatsz ebben fórumban.
|
|
|
|