rolunk hirek konyveink partnereink szerzoinkrol f—rum
Gordianus
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3, 4, 5

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Steven Saylor
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
tomanek

HozzászólásElküldve: 2008 Nov. 09, 2:35    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Lehet tudni, hogy mikorra érkezhet meg a kisebb és gyorsabb boltokba (pl a Nagyvárad téri metrók közöttibe) ill. a nagyobb és lassabbakba (pl Libri)? (Csak mert mintha a weboldalatok szokott volna a leggyorsabb lenni (+ bocs, a blogon is meg kellett kérdeznem)) Amúgy meg éljen! Smile
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Gubi

HozzászólásElküldve: 2008 Nov. 10, 13:05    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Örömmel láttam, hogy Gordianus újra itt van!! Már elő is rendeltem a könyvet, nagy izgalommal várom, hogy elkezdhessem végre olvasni! Smile
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Jenei

HozzászólásElküldve: 2008 Nov. 14, 10:48    Hozzászólás témája: Csalódás Hozzászólás az előzmény idézésével

Mint mindig, most is nagyon örültem az új könyvnek, csak mikor megláttam, hogy a Colosseumot betette Caesar korába, egy világ omlott össze bennem. Eddig majdnem hitelesnek tartottam a történelmi részét a Saylor könyveknek. Na, most ennek vége.
Az utolsó három-négy könyve is elégé összecsapottnak tűnt már és egyre kevesebb oldalt bír összehozni egy-egy történethez. Az hiszem már őt is csak a pénz érdekli.
Sajnálom. Sad
gez

HozzászólásElküldve: 2008 Nov. 17, 11:04    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

a novellákban sehol nem szerepel a Colosseum, csak a borító félrevezető.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Jenei

HozzászólásElküldve: 2008 Nov. 17, 11:19    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kedves Gez! Köszönöm a vigasztalást! Persze megrendeltem már a kötetet, annak ellenére, hogy egy ideje kevésbé rajongok a Gordiánus sorozatért.
tomanek

HozzászólásElküldve: 2008 Nov. 25, 21:46    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nagyon tetszett ez is, köszi!
Vissza az elejére
Angus

HozzászólásElküldve: 2009 Jan. 12, 19:37    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Láttátok, hogy a Startlapon van www.stevensaylor.lap.hu ? Laughing
Vissza az elejére
treblid

HozzászólásElküldve: 2009 Feb. 26, 19:47    Hozzászólás témája: Új Saylor könyv Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok,

Nem tudja véletlenül valaki, hogy mikor fog nagyjából legközelebb megjelenni Saylor könyv és mi lesz az?

Köszi,
p
Vissza az elejére
Sauron

HozzászólásElküldve: 2009 Márc. 02, 19:38    Hozzászólás témája: Re: Csalódás Hozzászólás az előzmény idézésével

Jenei írta:
Az utolsó három-négy könyve is elégé összecsapottnak tűnt már és egyre kevesebb oldalt bír összehozni egy-egy történethez. Sajnálom. Sad

Ez tényleg elég szomorú, az utolsó három 'regény' összesen olyan hosszú, mint a Catilina rejtélye vagy a Gyilkosság a Via Appián. Viszont a Róma nagyon jó lett szerintem (dedikáltattam is Very Happy ) és ha ezek mellett a Róma II-n dolgozott, ami remélem hasonló szinvonalú lesz, akkor meg van bocsátva...
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Steven Saylor Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3, 4, 5
5 / 5 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.