rolunk hirek konyveink partnereink szerzoinkrol f—rum
Keller
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Lawrence Block
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Bálint

HozzászólásElküldve: 2008 Júl. 05, 18:30    Hozzászólás témája: Keller Hozzászólás az előzmény idézésével

Mindenkit értek, és természetesen mindenkinek valahol igaza is van. Egyvalamiről azonban mintha elfelejtkeztetek volna. Éspedig arról, hogy Keller a színre lépésétől kezdve állandóan azon tököl magában, hogy milyen lenne máshol, más életet élni. Mindig költözni akar, házat venni, keresi magát a telefonkönyvben (én megtaláltam magam két államban is), azon agyal, hogy milyen lenne egy másik élet. Block szerintem nem lágyult el, nem ment át szentimentálisba, csak éppen eljátszott a gondolattal, amivel Keller játszadozott egy ideje. Mi lenne, ha egy másik életet élne?
Amúgy meg szerintem fogunk még Kellerről olvasni.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
belanlaci

HozzászólásElküldve: 2008 Júl. 05, 19:28    Hozzászólás témája: Keller Hozzászólás az előzmény idézésével

Bálint, Te az a Bálint vagy? Smile Akkor még hogy lehet hogy csak ennyit szóltál hozzá? Smile

Én még csak az első Keller könyvet olvastam így a többi részhez nem tudok hozzászólni,
de abban nagyon remélem, igazad lesz, hogy fogunk még Keller könyvet olvasni!
Egyrészt hogy Block megírna másrészt hogy az Agave kiadó kiadja! Smile
Vissza az elejére
Bálint

HozzászólásElküldve: 2008 Júl. 06, 6:12    Hozzászólás témája: Re: Keller Hozzászólás az előzmény idézésével

belanlaci írta:
Bálint, Te az a Bálint vagy? Smile Akkor még hogy lehet hogy csak ennyit szóltál hozzá? Smile

Én még csak az első Keller könyvet olvastam így a többi részhez nem tudok hozzászólni,
de abban nagyon remélem, igazad lesz, hogy fogunk még Keller könyvet olvasni!
Egyrészt hogy Block megírna másrészt hogy az Agave kiadó kiadja! Smile

Egy biztos: ha lesz Keller, mi kiadjuk. Csak legyen. Csak legyen.
Vissza az elejére
Sage

HozzászólásElküldve: 2008 Júl. 20, 12:28    Hozzászólás témája: Re: Keller Hozzászólás az előzmény idézésével

Bálint írta:
Amúgy meg szerintem fogunk még Kellerről olvasni.

A próféta szóljon belőled, Bálint!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
fogatlankerek

HozzászólásElküldve: 2008 Júl. 28, 19:23    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Én még csak most olvasom Block első Keller-s könyvét, a Bérgyilkos c.-t. És nagyon tetszik. Eddig csak a Scudder könyveket olvastam tőle. Nem hittem, hogy ezek is ilyen jók. Ha jól tudom, akkor még van három ilyen könyv. Az utolsó a nemrégiben megjelent Bérgyilkos inkognitóban. Így lesz mit megszerezni. Smile

Akkor már csak a betörős könyvek, illetve a többi, magyarul még meg nem jelent könyvei maradnak. Smile
Sage

HozzászólásElküldve: 2008 Júl. 31, 13:36    Hozzászólás témája: Egy kis sztori... Hozzászólás az előzmény idézésével

Én is így voltam vele. Megvettem anno az első három Scuddert egyszerre, kiolvastam őket, még 2005-ben. Aztán közbejött egy kis nyári munka, ami közben volt időm olvasni is. (Ilyen kellene minden idelátogatónak, mi? Kár, hogy már nincs többé rá lehetőségem.) Szóval megvettem Bernie első két kalandját is. Aztán már nem tudtam abbahagyni Blockot, megvettem a Bérgyilkos, és beleszerelmetesedtem. Vettem azt is, mint a cukrot. Most pedig már olyan szépen díszítik a polcomat ezek a könyvek, hogy élvezet ránézni.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
Daniel Jackson

HozzászólásElküldve: 2008 Aug. 08, 21:21    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Én részben egyetértek Bálinttal. Annyival egészíteném, hogy véleményem szerint ez az egész olyan, mintha két befejezést írt volna Block Kellernek (már ha ő lezártnak tekinti). Aki befogadó a negyedik kötettel, az ezt tekinti befejezésnek, aki pedig meg szeretné őrizni Kellert olyannak, ahogy megismertük a trilógiában (bár szerintem nem üt el a személyisége), annak van egy lezárt sorozata, amiben az élet ugyanúgy megy tovább. Lhet, hogy ez már nem az a Keller, aki három könyvön keresztül gyilkolászott, meg minden, de ha valakit nem érdekel, akkor egyszerűen figyelmem kívül hagyja, mert olyan, mintha ez a könyv azoknak szólna, akik hisznek benne, hogy az élet jóra fordulhat, vagy van "megoldás", révbe érés. A többieknek meg ott van egy trilógia. És így mindenki boldog:) Köztük én is, de én a négy kötetesek táborából örülök:)
Vissza az elejére
Dohi

HozzászólásElküldve: 2008 Dec. 14, 4:56    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

elolvastam a 4. kellert. ez vegre nem okozott csalodast (bezzeg a bogartos bernie ha lehet, meg az elozonel is gyengebb volt, de ezen mar meg sem lepodtem). az itt elcsipett kommentek alapjan valami 'veglegesebb' lezarast vartam, de ezt konnyeden lehet meg csurni-csavarni szerintem. a vege fele dexter ugrott be (aki olvasta/nezi, valszeg tudja, miert), de azt elegge hazavagtak mozgokep es irasos formaban is a 3. kotetre es a 2. evadra, keller viszont a 2-3. kotet utan ujra tundokolni latszik, ugyhogy johet meg nehany belole.
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
boneheaD

HozzászólásElküldve: 2008 Dec. 17, 19:07    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ma érkezett meg kintről a Block korai novelláit összegyűjtő One Night Stands and Lost Weekends. Van benne egy vicces fiatalkori fotó a mesterről, akit érdekel, megnézheti az amazonon:
http://www.amazon.com/gp/reader/006158214X/ref=sib_dp_ptu#reader-link
(a link lehet, hogy nem lesz jó, a lényeg, h a hátsó borítóra kell kattintani)
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Rheinfuss

HozzászólásElküldve: 2008 Dec. 17, 19:23    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

boneheaD írta:
Ma érkezett meg kintről a Block korai novelláit összegyűjtő One Night Stands and Lost Weekends. Van benne egy vicces fiatalkori fotó a mesterről, akit érdekel, megnézheti az amazonon:

Smile Tisztára érettségi fotó.
Vissza az elejére
boneheaD

HozzászólásElküldve: 2008 Dec. 17, 21:08    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Rheinfuss írta:
boneheaD írta:

Smile Tisztára érettségi fotó.

Lehet, hogy nem is lőttél mellé. Smile Amúgy emlékeztet ez az arc valakire, de csak nem jut eszembe, ki lehet az. (Nem, nem az idősebb korú gazdájára gondolok...)
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
kirol

HozzászólásElküldve: 2009 Feb. 27, 8:45    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Na azóta sincs semmi hír arról a jó múltkor felröppent Keller TV sorozatról?
Vissza az elejére
kirol

HozzászólásElküldve: 2009 Jún. 26, 12:20    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nagyon pörög a topik!
Vissza az elejére
Daniel Jackson

HozzászólásElküldve: 2009 Júl. 21, 20:47    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

boneheaD!

Nem Buddy Hollyra gondolsz? Nekem ő ugrott be első ránézésre.
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Lawrence Block Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2
2 / 2 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.