|
| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Dohi

|
Elküldve: 2009 Máj. 28, 20:10 Hozzászólás témája: |
|
|
| Alexis Bramhook írta: | | oké, akkor ezt benéztem... |
viszont van olyan banks regeny, amibol keszult tevefilm. pl. a complicity, ami elobb-utobb mar csak megjelenik magyarul (regota szo van rola), vagy a crow road. _________________ Stephen King H.Q. - http://sk.fps-hq.hu
Commodore 64 H.Q. - http://c64.hardwired.hu |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Alexis Bramhook
Csatlakozott: 2008.11.18. Kedd 9:12 Hozzászólások: 7 Tartózkodási hely: Komló
|
Elküldve: 2009 Jún. 01, 19:40 Hozzászólás témája: |
|
|
| Dohi írta: | | Alexis Bramhook írta: | | oké, akkor ezt benéztem... |
viszont van olyan banks regeny, amibol keszult tevefilm. pl. a complicity, ami elobb-utobb mar csak megjelenik magyarul (regota szo van rola), vagy a crow road. |
Igen, erről tudok. Én csak a sima Banks regényeket várom, mivel a Sci-fit nem kedvelem, de a Darázsgyár óta szünetel ez a vonal sajna. _________________ "Ha elfelejtjük az álmainkat, akkor elfelejtjük, hogy miért élünk."
http://bramhook.com |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
timoti
|
Elküldve: 2009 Jún. 26, 13:15 Hozzászólás témája: sötét háttér elptt |
|
|
Keresem a sötét háttér előtt c. könyvet, ha valakinél elérhető nagyon hálás lennék érte. Vásárlás, kölcsönzés vagy bármilyen formában!
Privát üzenetben elérhető vagyok!
Köszönöm. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
hgf
|
Elküldve: 2009 Aug. 07, 11:34 Hozzászólás témája: |
|
|
Üdv!
Két Banks könyv között muszáj eltelnie egy évnek? Lécci, lécci, lécci, mondjátok, hogy jön már nemsokára... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
besucher
Csatlakozott: 2009.10.20. Kedd 12:35 Hozzászólások: 2 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Elküldve: 2009 Okt. 20, 12:37 Hozzászólás témája: Re: sötét háttér elptt |
|
|
| timoti írta: | Keresem a sötét háttér előtt c. könyvet, ha valakinél elérhető nagyon hálás lennék érte. Vásárlás, kölcsönzés vagy bármilyen formában!
Köszönöm. |
A Sötét háttér előtt eladó, továbbá Banks összes, magyarul megjelent könyve. Darabja egy ezres. Debrecenben lakom, itt helyben megoldhatjuk az átvételt, máshol lakóknak postán elküldöm, de kérlek, fedezzézek a postaköltséget.
Részletek: besucher@citromail.hu |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
besucher
Csatlakozott: 2009.10.20. Kedd 12:35 Hozzászólások: 2 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Elküldve: 2009 Nov. 04, 15:06 Hozzászólás témája: Re: sötét háttér elptt |
|
|
| besucher írta: | | timoti írta: | Keresem a sötét háttér előtt c. könyvet, ha valakinél elérhető nagyon hálás lennék érte. Vásárlás, kölcsönzés vagy bármilyen formában!
Köszönöm. |
A Sötét háttér előtt eladó, továbbá Banks összes, magyarul megjelent könyve. Darabja egy ezres. Debrecenben lakom, itt helyben megoldhatjuk az átvételt, máshol lakóknak postán elküldöm, de kérlek, fedezzézek a postaköltséget.
Részletek: besucher@citromail.hu |
Elkeltek a könyvek, köszönöm az érdeklődést! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban. Nem szavazhatsz ebben fórumban.
|
|
|
|