rolunk hirek konyveink partnereink szerzoinkrol f—rum
Iain M. Banks hírek, vélemények
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3, 4, 5

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Iain M. Banks
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Dohi

HozzászólásElküldve: 2009 Máj. 28, 20:10    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Alexis Bramhook írta:
oké, akkor ezt benéztem...

viszont van olyan banks regeny, amibol keszult tevefilm. pl. a complicity, ami elobb-utobb mar csak megjelenik magyarul (regota szo van rola), vagy a crow road.
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Alexis Bramhook

HozzászólásElküldve: 2009 Jún. 01, 19:40    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Dohi írta:
Alexis Bramhook írta:
oké, akkor ezt benéztem...

viszont van olyan banks regeny, amibol keszult tevefilm. pl. a complicity, ami elobb-utobb mar csak megjelenik magyarul (regota szo van rola), vagy a crow road.

Igen, erről tudok. Én csak a sima Banks regényeket várom, mivel a Sci-fit nem kedvelem, de a Darázsgyár óta szünetel ez a vonal sajna.
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
timoti

HozzászólásElküldve: 2009 Jún. 26, 13:15    Hozzászólás témája: sötét háttér elptt Hozzászólás az előzmény idézésével

Keresem a sötét háttér előtt c. könyvet, ha valakinél elérhető nagyon hálás lennék érte. Vásárlás, kölcsönzés vagy bármilyen formában!

Privát üzenetben elérhető vagyok!

Köszönöm.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
hgf

HozzászólásElküldve: 2009 Aug. 07, 11:34    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Üdv!

Két Banks könyv között muszáj eltelnie egy évnek? Lécci, lécci, lécci, mondjátok, hogy jön már nemsokára...
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
besucher

HozzászólásElküldve: 2009 Okt. 20, 12:37    Hozzászólás témája: Re: sötét háttér elptt Hozzászólás az előzmény idézésével

timoti írta:
Keresem a sötét háttér előtt c. könyvet, ha valakinél elérhető nagyon hálás lennék érte. Vásárlás, kölcsönzés vagy bármilyen formában!

Köszönöm.

A Sötét háttér előtt eladó, továbbá Banks összes, magyarul megjelent könyve. Darabja egy ezres. Debrecenben lakom, itt helyben megoldhatjuk az átvételt, máshol lakóknak postán elküldöm, de kérlek, fedezzézek a postaköltséget.
Részletek: besucher@citromail.hu
Vissza az elejére
besucher

HozzászólásElküldve: 2009 Nov. 04, 15:06    Hozzászólás témája: Re: sötét háttér elptt Hozzászólás az előzmény idézésével

besucher írta:
timoti írta:

Köszönöm.

A Sötét háttér előtt eladó, továbbá Banks összes, magyarul megjelent könyve. Darabja egy ezres. Debrecenben lakom, itt helyben megoldhatjuk az átvételt, máshol lakóknak postán elküldöm, de kérlek, fedezzézek a postaköltséget.
Részletek: besucher@citromail.hu

Elkeltek a könyvek, köszönöm az érdeklődést!
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Iain M. Banks Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3, 4, 5
5 / 5 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.