|
| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
tender

|
Elküldve: 2009 Szept. 03, 0:27 Hozzászólás témája: |
|
|
| Hm, ha szépirodalmi művei felé tendálunk, akkor - amennyire tudom, egyik se annyira jó - egy ilyen gyűjteményes kompendiumot szívesen fogadnék, amolyan 5 in 1, vagy amennyit össze tudnak kaparni; bőven kicsengetném az 1 db ezrest 1 db regényért, így akár 5k-t is. Őszintén szólva igencsak elegem van a 2500 Ft-os, 150 oldalas Dick-kiadásokból, iszonyatos lehúzásnak érzem, főleg a gyengébb és rövidebb regények esetében, amikor két regény bőven beleférne egy kötetbe is. Bár nem tudom, jogdíjak és fordítói teljesítmények hogyan kavarnak be ebbe, de hát akkor is, jó PR-fogás lenne valami vastagabb végre. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
tankraid
|
Elküldve: 2009 Szept. 03, 16:55 Hozzászólás témája: pkd |
|
|
| Jah egyetértek az előttem szólóval, tényleg elég véres árai vannak mostanában a könyveknek és akkor még rövid is meg nem annyira 'ütős' (nagyon idézőjelesen mondom) deh az mekkora lenne tényleg ha tolnának valami szépirodalmit is kiváncsi vagyok abba miylen DICK.... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Tyler Durdan
Csatlakozott: 2008.04.04. Péntek 22:32 Hozzászólások: 26 Tartózkodási hely: Miskolc
|
Elküldve: 2009 Dec. 13, 16:55 Hozzászólás témája: |
|
|
Nem tudom, miért nem jelenik meg új Dick... jónéhányan vártuk itt, aztán láttam az infót a freeblogon! Jelenhetett volna meg még vmi karácsonyra, mert így nem tudom, mit fogok kapni az ünnepekre... másrészt, jópár könyve megjelenhetne még azért a rakatnyi szerző mellett, akit az Agave alá hoztatok... pl. a szilmarilok, kukaművész vallomásai, űrlottó, mi megépítjük önt, a titán játékosai, az utolsó előtti igazság, a teleportálatlan ember, deus irae, timothy archer lélekvándorlása, vagy még a szépirodalmiból akár a thisbe holt törött buborékjait, a mary és az óriást, és az ember, akinek minden foga... a többit akár el is felejthetjük, de ezek mind kellenének a gyűjteménybe!
Már nem elég újra elolvasni őket, újat akarok!
Köszi! _________________ " A valóság csak nézőpont..." |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Tyler Durdan
Csatlakozott: 2008.04.04. Péntek 22:32 Hozzászólások: 26 Tartózkodási hely: Miskolc
|
Elküldve: 2009 Dec. 13, 16:56 Hozzászólás témája: |
|
|
Bocs, szimulákrumok...
Tolkien is befigyelt:) _________________ " A valóság csak nézőpont..." |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
tankraid
|
Elküldve: 2010 Jan. 22, 10:39 Hozzászólás témája: Új könyv |
|
|
Következő könyv mikor várható és mi lesz az?
Pls. valami infot kifogytam!  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
fogatlankerek
Csatlakozott: 2008.02.27. Szerda 13:50 Hozzászólások: 42 Tartózkodási hely: Miskolc környéke
|
Elküldve: 2010 Jan. 22, 21:04 Hozzászólás témája: Az új Dick könyv |
|
|
Na, végre!
Már azt hittem nem lesz több Dick könyv.
De hálistennek nem kellett csalódnom a kiadóban.
Érdekesnek ígérkezik az új kiadvány.
Most nem lehet panasz a terjedelmére sem.  _________________ Dick-fanati-kuss  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
tankraid
|
Elküldve: 2010 Jan. 26, 15:38 Hozzászólás témája: Új könyv |
|
|
Ahh... új könyv. Kegyesek az istenek!  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
AgostonNB
Csatlakozott: 2010.01.29. Péntek 23:49 Hozzászólások: 1 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2010 Jan. 29, 23:57 Hozzászólás témája: |
|
|
Jippijéé!
Már én is azt hittem, kifújt a Dick sorozat!
Angolul olvastam a kötetet , nagyon bejött, jó választás volt a kiadó részéről. Nyilván a magyar kiadás is bekerül a gyűjteménybe!
Persze még jobb lett volna, ha a karácsonyi piacra jön ki a könyv, és akkor meg lehetett volna segíteni az eladásokat egy korcsolyázós-hóemberes borítóval!
(más szóval ez a "csúszkálós" fordítás így elsőre nem nagyon fekszik nekem, de ez legyen a legnagyobb bajom az életben!) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
tankraid
|
Elküldve: 2010 Márc. 15, 19:41 Hozzászólás témája: PKD könyv régi/új |
|
|
Hi!
Most olvasom a Csúszkáló valóságokat ami egyébként hatalmas és volt benne egy rész a Szeggyétek össze magatokat-ból. Basszus mekkora nagy lehet még az is..... és jött a nagy kérdés, a szokásos amivel örült PKD fan-ok időnként megkínozzák az Agave könyvkiadót.(gondolom ) Mégpedig:
Mi lesz a következő PKD mű és mikorra várható???? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Tyler Durdan
|
Elküldve: 2010 Máj. 30, 11:21 Hozzászólás témája: |
|
|
Hali!
Lesz új Dick, vagy már ne számítsunk rá? _________________ " A valóság csak nézőpont..." |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
kakukk
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
P. Dávid
Csatlakozott: 2008.03.08. Szombat 11:15 Hozzászólások: 8 Tartózkodási hely: Szeged
|
Elküldve: 2010 Jún. 09, 10:52 Hozzászólás témája: tanulmánykötet |
|
|
| Elindult a nyálelválasztásom erre a könyvre. De egy kérdés előtte: mennyire van "emberi" nyelven írva? Csakmert egyszer sikerült elolvasni egy esszét az UBIK-ról illetve a Bárányos-Androidos kötet végén is vannak "értelmező írások", de nem mondanám, hogy homályt oszlatna egynémely fogalmazás. Az UBIK-os különösen durva volt. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
kakukk
|
Elküldve: 2010 Jún. 09, 10:59 Hozzászólás témája: tanulmánykötet |
|
|
Szia, jó kérdés. Vannak benne durvább és populárisabb szövegek is, szóval vegyes. A nehezebben érthetőkkel rendesen küzdeni kell, a könnyen érthetőek pedig eléggé informatívak.
Üdv. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Tyler Durdan
|
Elküldve: 2010 Júl. 01, 16:25 Hozzászólás témája: |
|
|
Láttam a blogon az új Dick tanulmány kötetet, de itt is be van linkelve... új könyvre már ne is nagyon számítsunk? Tudom, hogy új szerzőkkel - és amúgy tényleg jókkal - bővítitek a repertoárt, mégis, már több mint egy éve nem jelent meg "új" regény, holott biztos nem csak az én hiányolom...
Miskolcon és környékén nemcsak a régi, de az új kötetek is gyorsan elfogynak. A minap egy fickót a szemem láttára röhögtek körbe, aki a VALIS-t kereste.
Amúgy Amerikában tervezik kiadni az Exegézist (legalábbis az érdemleges részeket) _________________ " A valóság csak nézőpont..." |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
fogatlankerek
Csatlakozott: 2008.02.27. Szerda 13:50 Hozzászólások: 42 Tartózkodási hely: Miskolc környéke
|
Elküldve: 2010 Júl. 15, 12:35 Hozzászólás témája: |
|
|
Már éppen én is érdeklődni akartam az új könyvről, amikor mit látok? Az új könyvet. )
Köszönjük Agave!
Ez már nagyon hiányzott. Bár az előző könyvvel egy darabig el voltam.
Már alig várom, hogy a kezembe kerüljön. _________________ Dick-fanati-kuss  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban. Nem szavazhatsz ebben fórumban.
|
|
|
|