rolunk hirek konyveink partnereink szerzoinkrol f—rum
Dickről úgy általában
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Philip K. Dick
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
tender

HozzászólásElküldve: 2009 Szept. 03, 0:27    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hm, ha szépirodalmi művei felé tendálunk, akkor - amennyire tudom, egyik se annyira jó - egy ilyen gyűjteményes kompendiumot szívesen fogadnék, amolyan 5 in 1, vagy amennyit össze tudnak kaparni; bőven kicsengetném az 1 db ezrest 1 db regényért, így akár 5k-t is. Őszintén szólva igencsak elegem van a 2500 Ft-os, 150 oldalas Dick-kiadásokból, iszonyatos lehúzásnak érzem, főleg a gyengébb és rövidebb regények esetében, amikor két regény bőven beleférne egy kötetbe is. Bár nem tudom, jogdíjak és fordítói teljesítmények hogyan kavarnak be ebbe, de hát akkor is, jó PR-fogás lenne valami vastagabb végre.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
tankraid

HozzászólásElküldve: 2009 Szept. 03, 16:55    Hozzászólás témája: pkd Hozzászólás az előzmény idézésével

Jah egyetértek az előttem szólóval, tényleg elég véres árai vannak mostanában a könyveknek és akkor még rövid is meg nem annyira 'ütős' (nagyon idézőjelesen mondom) deh az mekkora lenne tényleg ha tolnának valami szépirodalmit is kiváncsi vagyok abba miylen DICK....
Vissza az elejére
Tyler Durdan

HozzászólásElküldve: 2009 Dec. 13, 16:55    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nem tudom, miért nem jelenik meg új Dick... jónéhányan vártuk itt, aztán láttam az infót a freeblogon!Sad Jelenhetett volna meg még vmi karácsonyra, mert így nem tudom, mit fogok kapni az ünnepekre... másrészt, jópár könyve megjelenhetne még azért a rakatnyi szerző mellett, akit az Agave alá hoztatok... pl. a szilmarilok, kukaművész vallomásai, űrlottó, mi megépítjük önt, a titán játékosai, az utolsó előtti igazság, a teleportálatlan ember, deus irae, timothy archer lélekvándorlása, vagy még a szépirodalmiból akár a thisbe holt törött buborékjait, a mary és az óriást, és az ember, akinek minden foga... a többit akár el is felejthetjük, de ezek mind kellenének a gyűjteménybe!
Már nem elég újra elolvasni őket, újat akarok!
Köszi!Smile
Tyler Durdan

HozzászólásElküldve: 2009 Dec. 13, 16:56    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Bocs, szimulákrumok...
Tolkien is befigyelt:)
tankraid

HozzászólásElküldve: 2010 Jan. 22, 10:39    Hozzászólás témája: Új könyv Hozzászólás az előzmény idézésével

Következő könyv mikor várható és mi lesz az?
Pls. valami infot kifogytam! Smile
Vissza az elejére
fogatlankerek

HozzászólásElküldve: 2010 Jan. 22, 21:04    Hozzászólás témája: Az új Dick könyv Hozzászólás az előzmény idézésével

Na, végre! Smile

Már azt hittem nem lesz több Dick könyv.

De hálistennek nem kellett csalódnom a kiadóban.

Érdekesnek ígérkezik az új kiadvány.
Most nem lehet panasz a terjedelmére sem. Smile
tankraid

HozzászólásElküldve: 2010 Jan. 26, 15:38    Hozzászólás témája: Új könyv Hozzászólás az előzmény idézésével

Ahh... új könyv. Very Happy Kegyesek az istenek! Very Happy Very Happy Very Happy
Vissza az elejére
AgostonNB

HozzászólásElküldve: 2010 Jan. 29, 23:57    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Jippijéé!

Már én is azt hittem, kifújt a Dick sorozat!

Angolul olvastam a kötetet , nagyon bejött, jó választás volt a kiadó részéről. Nyilván a magyar kiadás is bekerül a gyűjteménybe!

Persze még jobb lett volna, ha a karácsonyi piacra jön ki a könyv, és akkor meg lehetett volna segíteni az eladásokat egy korcsolyázós-hóemberes borítóval! Very Happy
(más szóval ez a "csúszkálós" fordítás így elsőre nem nagyon fekszik nekem, de ez legyen a legnagyobb bajom az életben!)
Vissza az elejére
tankraid

HozzászólásElküldve: 2010 Márc. 15, 19:41    Hozzászólás témája: PKD könyv régi/új Hozzászólás az előzmény idézésével

Hi!

Most olvasom a Csúszkáló valóságokat ami egyébként hatalmas és volt benne egy rész a Szeggyétek össze magatokat-ból. Basszus mekkora nagy lehet még az is..... és jött a nagy kérdés, a szokásos amivel örült PKD fan-ok időnként megkínozzák az Agave könyvkiadót.(gondolom Smile ) Mégpedig:

Mi lesz a következő PKD mű és mikorra várható????
Vissza az elejére
Tyler Durdan

HozzászólásElküldve: 2010 Máj. 30, 11:21    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hali!
Lesz új Dick, vagy már ne számítsunk rá?
kakukk

HozzászólásElküldve: 2010 Jún. 08, 15:24    Hozzászólás témája: tanulmánykötet Hozzászólás az előzmény idézésével

A Lilium Aurum gondozásában megjelent egy Dickről szóló tanulmánykötet. A könyhéten megtalálható, ill. az alábbi linken elérhető (Azzal a különbséggel, hogy nem Vámbéry Ármin a szerző):
http://www.liliumaurum.sk/web/hu/e-shop/aru/reszlet/?polozkaId=610
Vissza az elejére
P. Dávid

HozzászólásElküldve: 2010 Jún. 09, 10:52    Hozzászólás témája: tanulmánykötet Hozzászólás az előzmény idézésével

Elindult a nyálelválasztásom erre a könyvre. De egy kérdés előtte: mennyire van "emberi" nyelven írva? Csakmert egyszer sikerült elolvasni egy esszét az UBIK-ról illetve a Bárányos-Androidos kötet végén is vannak "értelmező írások", de nem mondanám, hogy homályt oszlatna egynémely fogalmazás. Az UBIK-os különösen durva volt.
Vissza az elejére
kakukk

HozzászólásElküldve: 2010 Jún. 09, 10:59    Hozzászólás témája: tanulmánykötet Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia, jó kérdés. Vannak benne durvább és populárisabb szövegek is, szóval vegyes. A nehezebben érthetőkkel rendesen küzdeni kell, a könnyen érthetőek pedig eléggé informatívak.
Üdv.
Vissza az elejére
Tyler Durdan

HozzászólásElküldve: 2010 Júl. 01, 16:25    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Láttam a blogon az új Dick tanulmány kötetet, de itt is be van linkelve... új könyvre már ne is nagyon számítsunk? Tudom, hogy új szerzőkkel - és amúgy tényleg jókkal - bővítitek a repertoárt, mégis, már több mint egy éve nem jelent meg "új" regény, holott biztos nem csak az én hiányolom...
Miskolcon és környékén nemcsak a régi, de az új kötetek is gyorsan elfogynak. A minap egy fickót a szemem láttára röhögtek körbe, aki a VALIS-t kereste.
Amúgy Amerikában tervezik kiadni az Exegézist (legalábbis az érdemleges részeket)
fogatlankerek

HozzászólásElküldve: 2010 Júl. 15, 12:35    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Már éppen én is érdeklődni akartam az új könyvről, amikor mit látok? Az új könyvet. Smile)

Köszönjük Agave!

Ez már nagyon hiányzott. Bár az előző könyvvel egy darabig el voltam.

Már alig várom, hogy a kezembe kerüljön.
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Philip K. Dick Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Következő
9 / 10 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.