|
| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Witchblade

Csatlakozott: 2008.03.09. Vasárnap 16:39 Hozzászólások: 549 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2010 Feb. 14, 23:27 Hozzászólás témája: |
|
|
| Mortisia írta: | | Holtak klubja kivégezve. Nem tudom ti hogy vagytok vele, de most kevésbé volt buta liba gondolkodása Sookienak. Talán van remény, hogy lesz ez jobb is. |
Hát nem megmondtam én neked?! (szerintem a fordító váltás jót tett a könyvnek!) Vagy lehet, hogy eredetiben is itt kezd "beérni" az írónő?! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Mortisia

|
Elküldve: 2010 Feb. 15, 19:37 Hozzászólás témája: |
|
|
| Witchblade írta: | | Mortisia írta: | | Holtak klubja kivégezve. Nem tudom ti hogy vagytok vele, de most kevésbé volt buta liba gondolkodása Sookienak. Talán van remény, hogy lesz ez jobb is. |
Hát nem megmondtam én neked?! (szerintem a fordító váltás jót tett a könyvnek!) Vagy lehet, hogy eredetiben is itt kezd "beérni" az írónő?! |
oké, oké Tényleg jobb a "hangulata". Inkább a szereplő kezd beérni, már nagyon várom, amikor nem egy hülye amerikai liba gondolatait kell olvasni. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Witchblade

Csatlakozott: 2008.03.09. Vasárnap 16:39 Hozzászólások: 549 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2010 Feb. 15, 20:40 Hozzászólás témája: |
|
|
| Mortisia írta: | oké, oké Tényleg jobb a "hangulata". Inkább a szereplő kezd beérni, már nagyon várom, amikor nem egy hülye amerikai liba gondolatait kell olvasni. |
Hát március elején jön a következő rész, ki tudja... Hátha még jobb lesz!  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Rhana

Csatlakozott: 2008.02.26. Kedd 18:25 Hozzászólások: 199 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2010 Feb. 16, 10:43 Hozzászólás témája: |
|
|
| Witchblade írta: | | Mortisia írta: | oké, oké Tényleg jobb a "hangulata". Inkább a szereplő kezd beérni, már nagyon várom, amikor nem egy hülye amerikai liba gondolatait kell olvasni. |
Hát március elején jön a következő rész, ki tudja... Hátha még jobb lesz!  |
Sokaktól hallom, hogy igen (: És most a negyedik rész borítója is egész szépre sikeredett (: _________________ www.vivianholloway.blogspot.com - írásaim, regényeim, novelláim |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Rhana

Csatlakozott: 2008.02.26. Kedd 18:25 Hozzászólások: 199 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2010 Feb. 16, 10:46 Hozzászólás témája: |
|
|
Amúgy most hogy így olvasom Karen Chance-t, kicsit olyan AB feelinget érzek - az első könyvek hangulatát. De egyébként jó, bár szerintem kicsit pöröghetne jobban is történet, meg vannak benne elég kusza szálak... Még nem értem a végére, de összességében tetszik (: _________________ www.vivianholloway.blogspot.com - írásaim, regényeim, novelláim |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Nita

|
Elküldve: 2010 Feb. 21, 13:32 Hozzászólás témája: |
|
|
Én is most kezdtem el olvasni a Karen Chance-t, és tényleg nem rossz. A fülszöveg alapján másra számítottam, de ez így sokkal jobb. Kicsit az zavar, hogy kevés a párbeszéd, így nagyon tömény a szöveg, de még csak az elején vagyok. _________________ Könyvekről: www.konyvgalaxis.freeblog.hu |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Rhana

|
Elküldve: 2010 Feb. 21, 20:03 Hozzászólás témája: |
|
|
| Nita írta: | | Én is most kezdtem el olvasni a Karen Chance-t, és tényleg nem rossz. A fülszöveg alapján másra számítottam, de ez így sokkal jobb. Kicsit az zavar, hogy kevés a párbeszéd, így nagyon tömény a szöveg, de még csak az elején vagyok. |
Igen, a fülszöveget olvasva én is másra gondoltam, de tényleg jobb, hogy a végén így alakult...
Amúgy a vége felé felpörögnek a dolgok (: _________________ www.vivianholloway.blogspot.com - írásaim, regényeim, novelláim |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
ilko965
|
Elküldve: 2010 Feb. 22, 15:23 Hozzászólás témája: |
|
|
Üdv mindenkinek!
Nem mostanra ígérték az új Anitát? Vagy rosszul emlékszem?
Jó volna már ha megjelenne!
Ami pedig a True Bloodot illeti, hát őszintén szólva nekem a sorozat jobban bejön, mint a könyv. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Rhana

|
Elküldve: 2010 Feb. 22, 16:20 Hozzászólás témája: |
|
|
| ilko965 írta: | Üdv mindenkinek!
Ami pedig a True Bloodot illeti, hát őszintén szólva nekem a sorozat jobban bejön, mint a könyv. |
Szia!
Én nem emlékszem, hogy mostanra ígérték volna... szerintem leghamarabb majd a könyvhéten... de nem akarom az ördögöt a falra festeni, felőlem jöhetne akár most azonnal is (: _________________ www.vivianholloway.blogspot.com - írásaim, regényeim, novelláim |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
ilko965
|
Elküldve: 2010 Márc. 08, 13:56 Hozzászólás témája: |
|
|
Szia!
Akkor rosszul emlékeztem, pedig mintha...!
Amúgy lehet már tudni, hogy ezúttal ki lesz a vendég a könyvhéten? Vagy még szervezés alatt van?
| Rhana írta: | | ilko965 írta: | Üdv mindenkinek!
Szia!
Én nem emlékszem, hogy mostanra ígérték volna... szerintem leghamarabb majd a könyvhéten... de nem akarom az ördögöt a falra festeni, felőlem jöhetne akár most azonnal is (: |
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
ilko965
|
Elküldve: 2010 Márc. 08, 13:58 Hozzászólás témája: |
|
|
Ja, és persze Boldog Nőnapot minden hölgynek! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Rhana

|
Elküldve: 2010 Márc. 09, 18:05 Hozzászólás témája: |
|
|
| ilko965 írta: | Ja, és persze Boldog Nőnapot minden hölgynek! |
Köszönjük
Amúgy nem tudom, ki lesz a vendég... a megjelenés dátumát is csak tippelem, de szerintem sanszos...
Engem az is érdekelne még, hogy vajon Az Éhezők Viadalának folytatását mikorra tervezik - csak mert most olvastam újra könyvet, és annyira jó lenne, ha már lehetne tudni valamit a következőről (: _________________ www.vivianholloway.blogspot.com - írásaim, regényeim, novelláim |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Nita

|
Elküldve: 2010 Márc. 09, 18:23 Hozzászólás témája: |
|
|
| Rhana írta: | | ilko965 írta: | Ja, és persze Boldog Nőnapot minden hölgynek! |
Köszönjük
Amúgy nem tudom, ki lesz a vendég... a megjelenés dátumát is csak tippelem, de szerintem sanszos...
Engem az is érdekelne még, hogy vajon Az Éhezők Viadalának folytatását mikorra tervezik - csak mert most olvastam újra könyvet, és annyira jó lenne, ha már lehetne tudni valamit a következőről (: |
Azt írták a blogban, hogy folytatás csak decemberben jön, és terveik szerint a harmadik rész pedig jövő decemberben. _________________ Könyvekről: www.konyvgalaxis.freeblog.hu |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Locusta
|
Elküldve: 2010 Márc. 09, 20:54 Hozzászólás témája: |
|
|
Ez nem jó hír...
Nekem nagyon tetszett az Éhezők viadala, szívesen tovább olvastam volna... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Rhana

|
Elküldve: 2010 Márc. 10, 17:05 Hozzászólás témája: |
|
|
| Nita írta: | | Rhana írta: | | ilko965 írta: | Ja, és persze Boldog Nőnapot minden hölgynek! |
Köszönjük
Engem az is érdekelne még, hogy vajon Az Éhezők Viadalának folytatását mikorra tervezik - csak mert most olvastam újra könyvet, és annyira jó lenne, ha már lehetne tudni valamit a következőről (: |
Azt írták a blogban, hogy folytatás csak decemberben jön, és terveik szerint a harmadik rész pedig jövő decemberben. |
Ajjj, az olyan messze van  _________________ www.vivianholloway.blogspot.com - írásaim, regényeim, novelláim |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban. Nem szavazhatsz ebben fórumban.
|
|
|
|