John Scalzi: Vének háborúja
"Pörgős utazás egy ijesztő és ellenséges univerzumban." Robert Charles Wilson
2 880 Ft 2 160 Ft
25%
Raktáron
  • Oldalak száma: 256
  • Borító: puhakötés ragasztva
  • ISBN: 9786155049743
  • Kiadás éve: 2012
  • Fordító: Pék Zoltán
Mennyiség:
1
KOSÁRBA

A termék megvásárlásával gyűjthető pontok száma 21 hűségpont. Az eddig megvásárolt termékekkel így összesen 21 pont gyűjthető, amelynek értéke: 63 Ft.

John Scalzi a Vének háborújában egy olyan világot ír le, ahol az ember már űrbéli gyarmatokon él, és folytat kegyetlen harcokat újabbakért a Gyarmati Véderő vezetésével. Erre mindenképp szükség van, ugyanis az erőforrások szűkösek, lakható bolygókból pedig kevés van, és emiatt a kivándorlást erősen korlátozzák a Földről. Sokaknak csak az a lehetőség marad, hogy a hetvenöt éves kort elérve jelentkezzenek katonának, majd két év frontszolgálat után letelepedjenek valamelyik kolónián, busásan megjutalmazva. Nem csak emiatt hangzik csábítónak ez a lehetőség: a közvélekedés szerint a Gyarmati Véderő valamilyen módszerrel meg is fiatalítja az embereket, hiszen öregekkel nem lehet harcba indulni .

Úgyhogy John Perry két dolgot tett a hetvenötödik születésnapján. Meglátogatta a felesége sírját, majd belépett a hadseregbe. Csak két évet kell túlélnie. Azt viszont még ő sem sejti, hogy milyen megpróbáltatások várnak rá – a brutális háborúk és az otthon fényévekre nyúló távolsága örökké megváltoztatja az embert. Valami sokkal különösebbé és veszélyesebbé.

E-könyvben is kapható!

Házhozszállítás
Személyes átvétel
PayPal, Bankkártyás Fizetés
Hírlevél feliratkozás
Hűségprogram