Hűségprogram Ingyenes házhozszállítási lehetőség
Főoldal > Blog > A webshop működése az ünnepek alatt és 2016 elején

A webshop működése az ünnepek alatt és 2016 elején

2015-12-16

Hamarosan itt a karácsony és az új év, amikor a szokottól eltérően jelentősen módosul a webshopunk feldolgozása és nyitva tartása. Az alábbiakban összeszedtük, hogy mi várható a következő egy hónapban, meddig rendeljenek azok, akik még karácsony előtt szeretnék megkapni a könyveiket és miként fogunk működni az év elejei leltár ideje alatt.

Rendelés házhoz szállítással

Az utolsó csomagfeladási nap december 22., ezért csak a december 20. éjfélig leadott rendelések esetében tudjuk garantálni, hogy kiszállításuk karácsony előtt megtörténik.

 

Személyes átvétel az átvételi pontokon (Boróka, Musicland)

Az átvételi pontok esetében a rendelési határidő december 21. éjfél, ebben az esetben tudod megrendelésedet az ünnepek előtt átvenni. Ezen a két helyen a karácsony előtti utolsó átvételi nap december 23-a!

 

Személyes átvétel az irodánkban

Az utolsó személyes átvételi nap irodánkban december 22-én lesz, ez esetben a december 21. éjfélig megrendelt könyveket lehet majd átvenni.

 

Nyitva tartás és rendelések feldolgozása 2016 elején

December 23-a és január 4-e között irodánk zárva lesz. Az ezen időszakban beérkező rendelések feldolgozása a január 4-i héten történik meg, és személyesen is azon a héten lehet átvenni a megrendelt könyveket január 5-én és január 7-én.

 

Január 7-20. közt tartjuk az éves leltárunkat, ebben az időszakban nem dolgozunk fel rendeléseket (a január 6-án éjfélig beérkezőket még igen!). Könyveket rendelni ettől független továbbra is lehet a webshopban, de ezeket majd csak január 21-től szállítjuk ki.

További cikkek

2020: Betekintés

Mindig ezeket az év végi teaser bejegyzéseket a legjobb írni. Elvégre, mikor máskor lehet még ennyi új információt megosztani veletek, mint most? Csapjunk is bele, értékeljük az évet, aztán lássuk mit hoz 2020 első pár hónapja! :)

Tovább
2019: Betekintés

Újabb évet zárunk, ám a pihenés előtt jöjjön némi betekintés 2019-be! Sok könyvön dolgozunk már, így emiatt az első félévünkből elég sok címet le tudunk leplezni most.

Tovább
Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem