Hűségprogram Ingyenes házhozszállítási lehetőség
Főoldal > Blog > Megújultunk!

Megújultunk!

2016-06-13

Szűk két és fél évvel ezelőtt újultunk meg legutóbb, és bár mindmáig szeretjük azt a külsőnket, mégis úgy éreztük, hogy mennünk kell tovább, hiszen elképesztő gyorsasággal változnak a technológiai lehetőségek, és mi szeretnénk naprakészek lenni.

A dizájn mellett alapvetően két fontos változás történt: megújult a hűségprogramunk, illetve változtak a szállítási díjaink.

Az új hűségprogram keretében minden vásárlás után a vásárlás összegéből kupon formájában visszakaptok valamennyit, amit akár már a következő vásárlás során fel is használhattok. 5999 forintig történő vásárlás esetén a vásárlás végösszegének a 3%-át, 6000 forint felett a végösszeg 5%-át adjuk vissza kupon formájában. A megújult hűségprogramról részletesen itt olvashattok, és javasoljuk is, hogy alaposan nézzétek át. Ami a régi hűségprogramot illeti, aggodalomra semmi ok: az összegyűjtött pontokat szintén átváltottuk kuponba, és a napokban mindenki meg fogja kapni.

Az új szállítási díjakról: pár hónapja kísérleti jelleggel bevezettünk új sávokat, de már akkor is az volt a célunk, hogy minden sokkal átláthatóbb és egyszerűbb legyen. A házhozszállításra június 1-től két sáv fog vonatkozni: 7999 forintig a viteldíj 790 forint lesz, 8000 forinttól pedig ingyenes.

Várhatóak jövőbeli fejlesztések is az oldalon (például szeretnénk megvalósítani, hogy tudjatok nálunk e-könyvet is vásárolni), illetve a mostani indulást követő pár napban egy-két apróbb finomítás/javítás még biztosan történni fog. Reméljük, hogy az új külső is elnyeri a tetszéseteket, a jövőben pedig igyekszünk még jobb feltételekkel és még több akcióval jelentkezni. Célszerű lehet feliratkozni a hírlevelünkre, ha még nem tettétek meg, mert nem kizárt, hogy egy-két remek lehetőséget csak ott fogunk majd kommunikálni.

Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem