Hűségprogram Ingyenes házhozszállítási lehetőség
Főoldal > Blog > Olcsóbb szállítási díjak és új átvételi pontok

Olcsóbb szállítási díjak és új átvételi pontok

2016-02-09

Tudj meg mindent a részletekről!

Ősszel egy nagyobb fejlesztésbe kezdtünk a webshopon, minek eredményeként mostantól több átvételi pontra lehet kérni a megrendeléseket, és a szállítási díjak is változtak. Február 8-a óta az alábbi táblázatban foglaltak vannak érvényben:

 

  0-4999 Ft 5000-9999 Ft 10000 Ft felett

Házhozszállítás utánvéttel

990.- Ft

690.- Ft

INGYENES

Házhozszállítás előre fizetve 790.- Ft 490.- Ft INGYENES
Személyes átvétel GLS ponton utánvéttel 690.- Ft 590.- Ft INGYENES
Személyes átvétel GLS ponton előre fizetve 490.- Ft 390.- Ft INGYENES

 

Természetesen az irodánkban, a Musiclandben és a Boróka Otthonboltban továbbra is van lehetőség ingyenes személyes átvételre.

 

A GLS pontos személyes átvétel jelenti a legnagyobb változást. Mostantól országszerte rengeteg helyen át lehet venni a megrendelt könyveket, ráadásul igen kedvező áron. Mivel sok helyről van szó, és ezek állandóan frissülnek, ezért nem tudjuk kitenni ezeknek a listáját sehova, viszont könnyen megtekinthetőek a megrendelés feladása során, az Átvétel módja nevű ponton:

 

Itt kattintsatok a Csomagátvétel GLS ponton helyszínen fizetve vagy Csomagátvétel GLS ponton előre fizetve pont bármelyikére, és automatikusan felugrik egy új rész, amiben előbb a megyét, majd a települést és végül a tényleges átvételi pontot lehet kiválasztani:

 

 

Reméljük ezzel a fejlesztéssel még kedvezőbb lehetőségeket tudunk biztosítani nektek. Minden felmerülő kérdésre szívesen válaszolunk akár itt, hozzászólás formájában, vagy a webshop elérhetőségeink keresztül. Jó vásárlást kívánunk! :)

További cikkek

2020: Betekintés

Mindig ezeket az év végi teaser bejegyzéseket a legjobb írni. Elvégre, mikor máskor lehet még ennyi új információt megosztani veletek, mint most? Csapjunk is bele, értékeljük az évet, aztán lássuk mit hoz 2020 első pár hónapja! :)

Tovább
2019: Betekintés

Újabb évet zárunk, ám a pihenés előtt jöjjön némi betekintés 2019-be! Sok könyvön dolgozunk már, így emiatt az első félévünkből elég sok címet le tudunk leplezni most.

Tovább
Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem