Hűségprogram Ingyenes házhozszállítási lehetőség
Főoldal > Blog > Rendeld elő a Ready Player One című regényt 35% kedvezménnyel és nyerd meg a KönyvBár & Restaurant 2 db kétfős vacsorameghívásának egyikét!

Rendeld elő a Ready Player One című regényt 35% kedvezménnyel és nyerd meg a KönyvBár & Restaurant 2 db kétfős vacsorameghívásának egyikét!

2018-03-07

Rendeld elő 35% kedvezménnyel Ernest Cline Ready Player One című regényét, és nyerd meg a KönyvBár & Restaurant 2 db kétfős vacsorameghívásának egyikét!

A nyereményjátékban való részvétel feltétele Ernest Cline Ready Player One című regényének 2018. február 28. és 2018. március 19. közti előrendelése.

A nyerteseket 2018. március 20-án sorsoljuk, és a vásárláskor megadott e-mail címükön fogjuk értesíteni.

A NYERTESEK:

Cservég Dániel
Kummer Vivien


 

 

A játékszabályzatért kattints IDE.

Gyakori kérdések

Mit kell tennem azért, hogy megnyerjem a 2 db kétszemélyes vacsorameghívás egyikét?

A 2 db kétszemélyes vacsorameghívást mindazon vásárlóink között sorsoljuk ki, akik 2018. február 28. és 2018. március 19. közt előrendelik Ernest Cline Ready Player One című regényét a www.agavekonyvek.hu oldalon.

Honnan és mikor tudom meg, hogy kik lettek a szerencsés nyertesek?

A nyertesek kisorsolása 2018. március 20-án történik. A munkatársaink ezután értesítik ki a szerencséseket a megrendeléskor használt email címen.

Mi történik akkor, ha nem válaszolok a munkatárs e-mailjére?

2018. március 20-án 2 db nyertest és 2 db tartaléknyertest is sorsolunk. Amennyiben valamely nyertes(ek) 3 munkanapon belül nem jelez(nek) vissza munkatársunknak, a nyeremény továbbszáll a tartaléknyertes(ek)re, így ő(k) is kiértesítésre kerül(nek).

További cikkek

2020: Betekintés

Mindig ezeket az év végi teaser bejegyzéseket a legjobb írni. Elvégre, mikor máskor lehet még ennyi új információt megosztani veletek, mint most? Csapjunk is bele, értékeljük az évet, aztán lássuk mit hoz 2020 első pár hónapja! :)

Tovább
2019: Betekintés

Újabb évet zárunk, ám a pihenés előtt jöjjön némi betekintés 2019-be! Sok könyvön dolgozunk már, így emiatt az első félévünkből elég sok címet le tudunk leplezni most.

Tovább
Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem