Hűségprogram Ingyenes házhozszállítási lehetőség
Főoldal > Blog > Tájékoztató a webshop működéséről

Tájékoztató a webshop működéséről

2020-03-17

Sziasztok!

Reméljük jól vagytok és vigyáztok egymásra.

Az elmúlt napok, hetek történései felforgatták az egész világot; olyan időkben élünk, amire nem voltunk felkészülve, és talán a bizonytalanság az egészben legrosszabb, hogy nem tudjuk mi fog történni. Bízunk benne, hogy mindannyian betartjátok a javasolt egészségügyi előírásokat és odafigyeltek a szeretteitekre!

A magyar szerzőink kisebb meglepetéssel készültek nektek erre a nehéz időre: a következő két hétben ingyenesen letölthetőek lesznek e-könyvek Baráth Katalintól, Brandon Hackettől, Csurgó Csabától, László Zoltántól, a Pacskovszky-fivérektől, Pék Zoltántól és Veres Attilától. A könyveket keressétek a Dibookon!

https://www.dibook.hu/akciok.php?sp=Agave_magyar_szerzo_cimei__INGYENES

Ami a papírkönyveket illeti, kénytelenek vagyunk ideiglenesen változtatni a megjelenési ütemezésünkön és működésünkön az alábbiak szerint:

1) Jelenleg úgy tűnik, hogy Simon Stålenhag Mesék a Hurokból című könyve lesz az utolsó újdonságunk belátható időn belül, ezt a nyomda várhatóan a jövő hét második felében szállítja. A webshopban már előrendelhető Neil Gaiman-kötetek és díszdoboz határozatlan ideig csúszik, ahogy a korábban bejelentett címek sem kerülnek fel előrendelésbe egyelőre.

2) Ideiglenesen leállnak az átvevőpontjaink, DE: a már megrendelt, illetve az átvételi pontokon lévő csomagokat természetesen át tudjátok venni.

E sorok írásakor a webshopunk rendelés-feldolgozása zavartalanul működik, a készleten lévő könyvek kaphatóak, a csomagokat továbbra is kiszállítja a GLS.

Az ügyfélszolgálat rendelkezésre áll a rendelések, előrendelések módosításával kapcsolatban: +36-70-949-2665, ugyfelszolgalat@agavekonyvek.hu Lehet, hogy a következő napokban kissé le lesznek terhelve, ezért arra szeretnénk kérni titeket, hogy legyetek türelemmel, és bátran próbálkozzatok többször, ha netán elsőre foglalt lenne a vonaluk!

Igyekszünk folyamatosan tájékoztatni titeket a működésünkről. Addig is vigyázzatok egymásra, és ha tehetitek, olvassatok egy jó könyvet!

Agave Könyvek

További cikkek

2020: Betekintés

Mindig ezeket az év végi teaser bejegyzéseket a legjobb írni. Elvégre, mikor máskor lehet még ennyi új információt megosztani veletek, mint most? Csapjunk is bele, értékeljük az évet, aztán lássuk mit hoz 2020 első pár hónapja! :)

Tovább
2019: Betekintés

Újabb évet zárunk, ám a pihenés előtt jöjjön némi betekintés 2019-be! Sok könyvön dolgozunk már, így emiatt az első félévünkből elég sok címet le tudunk leplezni most.

Tovább
Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem