Hűségprogram Ingyenes házhozszállítási lehetőség
Főoldal > Blog > Találkozzunk a Könyvfesztiválon!

Találkozzunk a Könyvfesztiválon!

2016-04-13

Tudj meg mindent a részletekről, hogy hol találhatsz minket, milyen kedvezménnyel vásárolhatsz és milyen program vár rád!

Április 21-én elindul a XIII. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál, és első alkalommal mi is kint leszünk saját standdal a Könyvhéthez hasonlóan. Amit tudnotok kell: a Millenáris B épületében találhattok majd meg minket a B64-es standnál (alant láthattok egy térképet, ahol jól bejelöltük magunkat). Öt újdonsággal érkezünk, ezek e sorok olvasásakor még előrendelhetőek 35% kedvezménnyel, a helyszínen pedig majd 25% kedvezménnyel vehetitek meg őket, ahogy a többi könyvünket is.

 

Vasárnap egy programmal is várunk titeket: 13.30-tól a Supka Géza teremben a Fumax és GABO kiadókkal közösen beszélgetünk a kortárs SF irodalomról és még rengeteg érdekes témáról, valamint itt mutatjuk be először a várható könyvheti megjelenéseinket. Gyertek rá minél többen! Tavaly rendeztük meg első alkalommal ezt a beszélgetést, és mindannyiunk óriási döbbenetére teltház volt, ezért most is hasonlóra számítunk.

 


További cikkek

2020: Betekintés

Mindig ezeket az év végi teaser bejegyzéseket a legjobb írni. Elvégre, mikor máskor lehet még ennyi új információt megosztani veletek, mint most? Csapjunk is bele, értékeljük az évet, aztán lássuk mit hoz 2020 első pár hónapja! :)

Tovább
2019: Betekintés

Újabb évet zárunk, ám a pihenés előtt jöjjön némi betekintés 2019-be! Sok könyvön dolgozunk már, így emiatt az első félévünkből elég sok címet le tudunk leplezni most.

Tovább
Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem