Hűségprogram Ingyenes házhozszállítási lehetőség
Főoldal > Blog > Találkozzunk a Könyvhéten!

Találkozzunk a Könyvhéten!

2014-06-02

Jövő héten kezdődik a 85. Ünnepi Könyvhét, amin természetesen kint leszünk mi is, és nem csak az új könyveink miatt várunk sok szeretettel mindenkit.

Június 12-16. közt kerül megrendezésre a 85. Ünnepi Könyvhét, amin természetesen ott leszünk mi is, és nagyon sok szeretettel várunk mindenkit. A délutáni órákban a kiadói munkatársai is megtalálhatóak lesznek, akik készséggel válaszolnak minden kérdésre. Az újdonságainkat korábban már bemutattuk, ezek június 11-ig előrendelhetőek a webshopunkból 35% kedvezménnyel. Aki inkább személyesen találkozna velünk a Könyvhéten és ott vásárolgatna, az 25% kedvezményt kap minden könyvünkre, ezeken kívül lesznek olcsó könyvek, könyvjelzők és más kisebb meglepetések is.

Szombaton, avagy június 14-én két programmal is várunk mindenkit: 15 és 16 óra közt Baráth Katalin Az arany cimbalom című regényét, míg 17 és 18 óra közt Brandon Hackett Az időutazás napja című könyvét dedikálja a standunknál:

 

További cikkek

2020: Betekintés

Mindig ezeket az év végi teaser bejegyzéseket a legjobb írni. Elvégre, mikor máskor lehet még ennyi új információt megosztani veletek, mint most? Csapjunk is bele, értékeljük az évet, aztán lássuk mit hoz 2020 első pár hónapja! :)

Tovább
2019: Betekintés

Újabb évet zárunk, ám a pihenés előtt jöjjön némi betekintés 2019-be! Sok könyvön dolgozunk már, így emiatt az első félévünkből elég sok címet le tudunk leplezni most.

Tovább
Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem