Hűségprogram Ingyenes házhozszállítási lehetőség
Főoldal > Blog > Új átvételi pontok!

Új átvételi pontok!

2014-08-04

A weboldalunk és webshopunk megújulása óta is folyamatosan azon dolgozunk, hogy minél kényelmesebbé tehessük számotokra a vásárlást a lehető legkedvezőbb árakkal, ezért nagy örömmel jelentjük be most, hogy újabb funkciók épültek be a webáruházba.

A weboldalunk és webshopunk megújulása óta is folyamatosan azon dolgozunk, hogy minél kényelmesebbé tehessük számotokra a vásárlást a lehető legkedvezőbb árakkal, ezért nagy örömmel jelentjük be most, hogy újabb funkciók épültek be a webáruházba. Egyfelől - ezt biztos sokan tudjátok már, hiszen pár hete működik - integráltuk az online bankkártyás fizetési lehetőséget, így a készpénzes fizetés, a banki előreutalás és a PayPal mellett már ez is adott. Látjuk is, hogy sokan használjátok, és reméljük, hogy még többen fogjátok.

A másik komoly újításunk, hogy egy hónapig próba jelleggel az iroda mellett még két helyen lehetőség lesz személyes átvételre Budapesten. Augusztusban a Musicland (1077 Budapest, Almássy tér 8., nyitvatartás H-P: 11-19) és a Boróka Otthonbolt (1114 Budapest, Fadrusz u. 12., nyitvatartás H-K-Sze-P: 10-18h, CS: 10-19h, Szo: 9-13h) segít minket abban, hogy azoknak is lehetőségük legyen személyes átvételre, akik hozzánk valamiért nem tudtak bejönni. Hangsúlyozzuk, hogy egyelőre csupán próba jelleggel élnek ezek a lehetőségek, de reméljük, hogy örültök nekik, ráadásul mind a két hely tovább tart nyitva, mint mi, szóval munkaidő után is be lehet menni hozzájuk a megrendelt könyvekért.

Vannak viszont szabályok, és kérünk titeket, hogy ezeket olvassátok el figyelmesen és tartsátok be:

- Ezekre a helyekre hetente egyszer szállítjuk ki a megrendeléseket. Minden héten, a kedden 12 óráig megrendelt könyveket tudjátok a következő munkanaptól átvenni egészen a rákövetkező hét keddig, miután megkaptátok a személyes átvételről értesítő emailt. Ha ezt valaki elmulasztja, a rendelése törlése kerül. Amennyiben előre látjátok, hogy valamiért mégsem tudjátok az adott időintervallumban átvenni a rendelést, akkor kérlek, írjatok az agavebolt[kukac]agavebolt[pont]com címre, és megbeszéljük az átvevőhellyel, hogy tartsák még pár napig bent a csomagot.
- A rendeléseket a helyszíneken is ki tudjátok fizetni, ha valakinek úgy kényelmesebb, de ezeken a helyeken csak készpénzzel fizethettek.
- Bármilyen felmerülő kérdéssel kapcsolatban ne az átvevőpontokon kérdezzétek az eladókat, hanem írjatok nekünk az agavebolt[kukac]agavebolt[pont]com címre.

És ami még nagyon fontos: minden tapasztalatnak, észrevételnek és ötletnek örülünk, ami a webshopunk még jobbá tételét szolgálja. Ezeket szintén az agavebolt[kukac]agavebolt[pont]com címen fogadjuk.

További cikkek

2020: Betekintés

Mindig ezeket az év végi teaser bejegyzéseket a legjobb írni. Elvégre, mikor máskor lehet még ennyi új információt megosztani veletek, mint most? Csapjunk is bele, értékeljük az évet, aztán lássuk mit hoz 2020 első pár hónapja! :)

Tovább
2019: Betekintés

Újabb évet zárunk, ám a pihenés előtt jöjjön némi betekintés 2019-be! Sok könyvön dolgozunk már, így emiatt az első félévünkből elég sok címet le tudunk leplezni most.

Tovább
Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem