Hűségprogram Ingyenes házhozszállítási lehetőség
Főoldal > Adatvédelmi nyilatkozat

Adatvédelmi nyilatkozat

Rendeléssel kapcsolatos tájékoztatás: https://www.agavekonyvek.hu/oldal/rendelesi-tajekoztato

***

Sütik használatára vonatkozó szabályzat

A sütit, illetve webjelzőt az Agave Könyvek Kiadó Kft. (székhely: 1021 Budapest, Budakeszi út 31., adószám: 12999433-2-41; „Agave Könyvek Kft.”) www.agavekonyvek.hu domain alatt működő honlapja helyezi el.

A honlap első alkalommal történő meglátogatásakor felugró ablakban tájékoztatást kap arról, hogy a honlap meglátogatása esetén a számítógépén és/vagy mobil eszközén süti, illetve webjelző kerül elhelyezésre.

1. Süti és webjelző

A süti betűkből és számokból álló kis információs-csomag. Az Agave Könyvek Kft. webszervere a sütit automatikusan megküldi a böngészőjének a honlap első alkalommal történő meglátogatásakor. A számítógépe vagy mobil eszköze eltárolja a sütit. A böngésző a honlap következő alkalommal történő meglátogatásakor visszaküldi a sütit az Agave Könyvek Kft. webszervere részére. Az Agave Könyvek Kft. webszervere a megküldött adatok alapján azonosítani tudja a sütit küldő számítógépet vagy mobil eszközt és a megküldött sütiket megfelelően össze tudja kapcsolni.

A webjelző a honlapon elhelyezett kis méretű, általában észrevehetetlen, kép. A webjelzők elhelyezésével a honlapon végzett műveletei követhetők és a nyert adatokból statisztika készíthető.

2. Sütik és webjelzők típusa

Az Agave Könyvek Kft. olyan sütit/webjelzőt helyez el, amely a böngésző bezárásakor automatikusan törlődik (ún. munkamenet süti), illetve olyan sütit/webjelzőt is elhelyez, amely a böngésző bezárását követően is gyűjt adatokat.

3. Sütik és webjelzők elhelyezésének célja

Az Agave Könyvek Kft. a sütiket és webjelzőket annak érdekében helyezi el a honlapon, hogy felismerje azon személyt, aki a honlapot korábban már meglátogatta; feltérképezze a látogató szokásait és érdeklődési körét; illetve, annak érdekében, hogy a honlap biztonságát javítsa.

4. Az Agave Könyvek Kft. honlapon elhelyezett sütijei

Süti neve

Szolgáltatott adatok és süti funkciója

Süti időtartama

_ga

A süti olyan egyedi azonosítót tartalmaz, ami a felhasználó webhelyhasználatára vonatkozó statisztikákat generál.

2 év

_gat

A süti olyan egyedi azonosítót tartalmaz, ami a felhasználó webhelyhasználatára vonatkozó statisztikákat generál.

1 perc

_gid

A süti olyan egyedi azonosítót tartalmaz, ami a felhasználó webhelyhasználatára vonatkozó statisztikákat generál.

1 nap

XSRF-TOKEN

Véletlenszerűen generált egyedi karakterlánc, amelynek célja a honlap megfelelő működésének biztosítása. E süti a kereszthivatkozások elleni visszaélések megelőzésére szolgál.

2 óra

laravel_session

Véletlenszerűen generált egyedi karakterlánc, amely a felhasználó azonosítására és követésére szolgál. E süti nélkül a felhasználó nem tud tovább haladni a hitelesített hozzáférést igénylő aloldalakhoz, nem tud kosárba rakni termékeket, nem tud vásárolni.

2 óra

5. Sütik és webjelzők elhelyezésének tiltása

Ha Ön meg kívánja tiltani, hogy sütit vagy webjelzőt helyezzenek el a számítógépén vagy mobil eszközén, akkor ezt a böngészője beállítások menüpontja alatt teheti meg. Ha Ön a sütik és webjelzők használatát megtiltja, akkor lehetséges, hogy a honlap egyes funkcióit nem tudja használni.

A következő linkre kattintással tudhat meg bővebb információt arról, hogy

a Microsoft Explorer böngészőben hogyan törölheti, tilthatja le vagy engedélyezheti a sütiket: https://support.microsoft.com/hu-hu/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies.

*** 

Önéletrajzok kezelésére vonatkozó adatkezelési tájékoztató

Az Agave Könyvek Kiadó Kft. (székhely: 1021 Budapest, Budakeszi út 31.; cégjegyzékszám: 01-09-713949; adószám: 12999433-2-41; „Agave Könyvek Kft.”) a jelen adatkezelési tájékoztatóban foglalt rendelkezések szerint kezeli az Ön önéletrajzát, amelyet az Agave Könyvek Kft. részére e-mail útján küldött meg, vagy postai úton az Agave Könyvek Kft. részére a 1021 Budapest, Budakeszi út 31. címre küldött levélben juttatott el, vagy személyesen adott át az Agave Könyvek Kft. részére.

  1. Az adatkezelő és az adatkezelésre jogosult személyek, adatvédelmi tisztviselő

Az önéletrajza elküldése során megadott személyes adatok kezelésére az Agave Könyvek Kft. (székhely: 1021 Budapest, Budakeszi út 31.; cégjegyzékszám: 01-09-713949) jogosult.

Az Agave Könyvek Kft.-nél az Ön önéletrajzában megadott személyes adatokhoz a következő pozíciót betöltő személyek jogosultak hozzáférni: a társaság ügyvezetője és az új munkavállalók felvételével foglalkozó munkatársak.

Az Agave Könyvek Kft. adatvédelmi tisztviselőt nem nevezett ki, tekintettel arra, hogy nem folytat olyan tevékenységet, amely miatt szükséges lenne az adatvédelmi tisztviselő kinevezése.

  1. Az adatkezelés célja és jogalapja

Az Agave Könyvek Kft. az önéletrajza megküldése során megadott személyes adatokat meghirdetett pozíció betöltése és a pozícióra megfelelő új munkavállaló kiválasztása céljából kezeli.

Az adatkezelés jogalapja az Ön hozzájárulása, amelyet az önéletrajza elektronikus vagy postai úton történő megküldésével vagy személyes átadásával ad meg. Az önéletrajzában szereplő személyes adatok megadása nem jogszabályon vagy szerződéses kötelezettségen alapul, nem előfeltétele szerződés megkötésének, Ön nem köteles ezen adatokat megadni.

Az adatkezelésre vonatkozó tájékoztató az álláshirdetés online felületén elérhető linken keresztül érhető el, papíralapú tájékoztató pedig az Agave Könyvek Kft. honlapján az álláshirdetésben megjelölt cím alatt érhető el.

Az önéletrajza személyes átadása esetén – mielőtt az önéletrajzát átadja az Agave Könyvek Kft. részére – kérheti, hogy az Agave Könyvek Kft. papíralapon bocsássa az Ön rendelkezésére az önéletrajza kezelésére vonatkozó adatkezelési tájékoztatót.

  1. Személyes adatok címzettjei

Az önéletrajz megküldése során megadott személyes adatokat az Agave Könyvek Kft. számítógépes rendszerét karban tartó szolgáltató: a XINEON-IT Műszaki Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (székhely: 1021 Budapest, Budakeszi út 31.; cégjegyzékszám: 01-09-939944); és képviseletében vagy megbízásából eljáró, illetőleg alkalmazásában álló személyek ismerhetik meg.

Az önéletrajzok kezelése során megadott személyes adatokat az Agave Könyvek Kft. további személy részére nem adja át vagy továbbítja.

  1. Az adatkezelés időtartama

Az Agave Könyvek Kft. az Ön által az önéletrajza megküldésével megadott személyes adatokat önéletrajza megküldésétől kezdődően kezeli.

Az Agave Könyvek Kft. az Ön önéletrajzát addig kezeli, amíg nem dönt arról, hogy Önt az adott pozícióra felveszi-e, azaz legkésőbb az adott pozícióra felvett személy próbaidejének leteltéig.

Az Agave Könyvek Kft.  az Ön által megküldött önéletrajzot, illetve az abban szereplő személyes adatokat erre irányuló kérés esetén 3 munkanapon belül törli. Az önéletrajzban szereplő személyes adatok törlésére vonatkozó kérelmet elektronikus úton az annamaria.fekete@agavekonyvek.hu e-mail címre küldött e-mailben vagy postai úton az Agave Könyvek Kft. részére a 1021 Budapest, Budakeszi út 31. címre küldött levélben kérheti.

  1. Az adatkezelési tájékoztató módosítása
    • Az Agave Könyvek Kft. a jelen adatkezelési tájékoztatót bármikor módosíthatja. A módosított adatkezelési tájékoztatót akkor kell alkalmazni, amikor azt az Agave Könyvek Kft. a honlapján nyilvánosságra hozza.
    • Az Agave Könyvek Kft. Önt az adatkezelési tájékoztató módosításáról az önéletrajza megküldése során megadott e-mail címén, illetve postai úton történő önéletrajz megküldése esetén – amennyiben nem ad meg e-mail címet –, akkor a postai címén értesíti.
    • Ha Ön a módosított adatkezelési tájékoztató tartalmával nem ért egyet, akkor ezt elektronikus úton az annamaria.fekete@agavekonyvek.hu e-mail címre küldött e-mailben vagy postai úton az Agave Könyvek Kft. részére a 1021 Budapest, Budakeszi út 31. címre küldött levélben teheti meg. Az Agave Könyvek Kft. az Ön által megküldött önéletrajzot, illetve az abban szereplő személyes adatokat erre irányuló kérés esetén 3 munkanapon belül törli.
  2. Az Ön adatkezeléssel kapcsolatos jogai
    • Hozzáféréshez való jog

Önnek joga van arra, hogy visszajelzést kapjon az Agave Könyvek Kft.-től arra vonatkozóan, hogy az Agave Könyvek Kft. kezeli-e az Ön személyes adatait.

Ha az Agave Könyvek Kft. kezeli az Ön személyes adatait, akkor Ön jogosult a következő információkhoz hozzáférni: (i) az adatkezelés célja; (ii) az érintett személyes adatok kategóriái; (iii) a kezelt személyes adatok címzettjei vagy jövőbeli címzettjei; (iv) a személyes adatok tárolásának tervezett időtartama vagy az időtartam meghatározásának szempontjai; (v) az Ön személyes adatok helyesbítéséhez, törléséhez vagy kezelésének korlátozásához való joga, valamint az Ön személyes adatok kezelése elleni tiltakozáshoz való joga; (vi) a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz címzett panasz benyújtásának joga; (vii) a személyes adatok forrására vonatkozó információ, ha a személyes adatokat nem közvetlenül Öntől gyűjtötték; illetve (viii) az automatizált döntéshozatal ténye, legalább az alkalmazott logikára és arra vonatkozó érthető információk, hogy a személyes adatok kezelése milyen jelentőséggel bír és Önre nézve milyen várható következményekkel jár.

Az Agave Könyvek Kft. a kezelt személyes adatai másolatát az Ön rendelkezésére bocsátja.

  • Helyesbítéshez való jog

Ön jogosult az Agave Könyvek Kft.-től kérni, hogy indokolatlan késedelem nélkül helyesbítse az Ön pontatlan személyes adatait vagy egészítse ki az Ön hiányos személyes adatait.

  • Törléshez való jog

Az Agave Könyvek Kft. az Ön kérésére indokolatlan késedelem nélkül törli az Ön személyes adatait.

Az Agave Könyvek Kft. indokolatlan késedelem nélkül törli az Ön személyes adatait, ha (i) az Agave Könyvek Kft.-nek nincs szüksége a személyes adatokra abból a célból, amely célból gyűjtötte vagy kezelte, (ii) Ön a hozzájárulását visszavonta és az adatkezelésnek nincs más jogalapja, (iii) az Agave Könyvek Kft. személyes adatait jogellenesen kezelte, (iv) az Agave Könyvek Kft. jogi kötelezettsége teljesítéséhez köteles a személyes adatokat törölni.

Ha az Agave Könyvek Kft. nyilvánosságra hozta a személyes adatokat és azt törölni köteles, akkor megtesz minden tőle elvárhatót annak érdekében, hogy tájékoztassa a személyes adatot kezelőket, hogy Ön kérelmezte tőlük az adott személyes adatokra mutató linkek vagy a személyes adatok másolatának, illetve másodpéldányának törlését.

Az Agave Könyvek Kft. a személyes adatokat nem törli, ha az adatkezelés (i) a véleménynyilvánítás szabadságához és a tájékozódáshoz való jog gyakorlása céljából, (ii) a személyes adatok kezelését előíró, az Agave Könyvek Kft.-re alkalmazandó jogi kötelezettség teljesítése, illetve közérdekből vagy az Agave Könyvek Kft.-re ruházott közhatalmi jogosítvány gyakorlása keretében végzett feladat végrehajtása céljából, (iii) a népegészségügy területét érintő közérdek alapján, (iv) közérdekű archiválás céljából, tudományos és történelmi kutatási célból vagy statisztikai célból (amennyiben a törléshez való jog valószínűsíthetően lehetetlenné tenné vagy komolyan veszélyeztetné ezt az adatkezelést), illetőleg (v) jogi igények előterjesztéséhez, érvényesítéséhez, illetve védelméhez szükséges.

  • Adatkezelés korlátozásához való jog

Ön kérheti az Agave Könyvek Kft.-t, hogy korlátozza az adatkezelést. Az adatkezelés korlátozása esetén az Agave Könyvek Kft. a személyes adatok tárolása kivételével csak az Ön hozzájárulásával vagy jogi igények előterjesztéséhez, érvényesítéséhez vagy védelméhez vagy más személy jogainak védelme érdekében vagy az Európai Unió, illetve valamely tagállam fontos közérdekéből kezelheti.

Ön a személyes adatok kezelésének korlátozását kérheti, ha (i) Ön vitatja a személyes adatok pontosságát, (ii) az adatkezelés jogellenes, Ön a személyes adatok törlését ellenzi, (iii) az Agave Könyvek Kft.-nek a személyes adatokra adatkezelés céljából nincs szüksége, azonban Ön jogi igények előterjesztéséhez, érvényesítéséhez vagy védelméhez a személyes adatok korlátozását igényli.

Az Agave Könyvek Kft. az adatkezelés korlátozásának feloldásáról tájékoztatja Önt a feloldást megelőzően.

  1. Jogsértés esetén tehető lépések
    • Ha úgy gondolja, hogy az Agave Könyvek Kft. megsértette a jogait a személyes adatok kezelése során, akkor lépjen velünk kapcsolatba a következő e-mail címen: annamaria.fekete@agavekonyvek.hu.
    • A személyes adataira vonatkozó jogainak megsértése esetén panaszt nyújthat be a hatósághoz az alábbi elérhetőségen:

Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság
Levelezési cím: 1374 Budapest, Pf. 603.
Cím: 1055 Budapest, Falk Miksa utca 9-11.
Telefon: +36 (1) 391-1400
Fax: +36 (1) 391-1410
E-mail cím: ugyfelszolgalat@naih.hu.

  • Személyes adatait kezelése során történő jogsértés esetén bírósághoz is fordulhat.

Hatályos 2020. október 7-től

***

Önéletrajzok kezelésére vonatkozó adatkezelési tájékoztató

Az Agave Könyvek Kiadó Kft. (székhely: 1021 Budapest, Budakeszi út 31.; cégjegyzékszám: 01-09-713949; adószám: 12999433-2-41; „Agave Könyvek Kft.”) a jelen adatkezelési tájékoztatóban foglalt rendelkezések szerint kezeli az Ön önéletrajzát, amelyet Ön a zoli@agavekonyvek.hu; a tamas.meszaros@agavekonyvek.hu; az annamaria.fekete@agavekonyvek.hu; a berta.molnar@agavekonyvek.hu e-mail címek valamelyikére ldött meg, vagy postai úton az Agave Könyvek Kft. részére a 1021 Budapest, Budakeszi út 31. címre küldött levélben juttatott el, vagy személyesen adott át az Agave Könyvek Kft. részére, anélkül, hogy nyilvánosságra hozott álláshirdetésre jelentkezne.

  1. Az adatkezelő és az adatkezelésre jogosult személyek, adatvédelmi tisztviselő

Az önéletrajza elküldése során megadott személyes adatok kezelésére az Agave Könyvek Kft. (székhely: 1021 Budapest, Budakeszi út 31.; cégjegyzékszám: 01-09-713949; adószám: 12999433-2-41) jogosult. Az Agave Könyvek Kft.-nél az Ön önéletrajzában megadott személyes adatokhoz a következő pozíciót betöltő személyek jogosultak hozzáférni: a társaság ügyvezetője és az új munkavállalók felvételével foglalkozó munkatársak.

Az Agave Könyvek Kft. adatvédelmi tisztviselőt nem nevezett ki, tekintettel arra, hogy nem folytat olyan tevékenységet, amely miatt szükséges lenne az adatvédelmi tisztviselő kinevezése.

  1. Az adatkezelés célja és jogalapja

A Agave Könyvek Kft az önéletrajza megküldése során megadott személyes adatokat új munkavállaló kiválasztása céljából kezeli.

Az adatkezelés jogalapja az Ön hozzájárulása, amelyet Ön az önéletrajza elektronikus vagy postai úton történő megküldésével vagy személyes átadásával ad meg. Az önéletrajzában szereplő személyes adatok megadása nem jogszabályon vagy szerződéses kötelezettségen alapul, nem előfeltétele szerződés megkötésének, Ön nem köteles ezen adatokat megadni.

Az adatkezelésre vonatkozó tájékoztató az Agave Könyvek Kft. honlapján „Adatvédelem” pont alatt érhető el.

Az önéletrajza személyes átadása esetén – mielőtt az önéletrajzát átadja az Agave Könyvek Kft. részére – kérheti, hogy az Agave Könyvek Kft. papíralapon bocsássa az Ön rendelkezésére az önéletrajza kezelésére vonatkozó adatkezelési tájékoztatót.

  1. Személyes adatok címzettjei

Az önéletrajz megküldése során megadott személyes adatokat az Agave Könyvek Kft. számítógépes rendszerét karban tartó szolgáltató: a XINEON-IT Műszaki Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (székhely: 1138 Budapest, Népfürdő u. 37. 3. em. 9.; cégjegyzékszám: 01-09-939944); és képviseletében vagy megbízásából eljáró, illetőleg alkalmazásában álló személyek ismerhetik meg.

Az önéletrajzok kezelése során megadott személyes adatokat az Agave Könyvek Kft. további személy részére nem adja át vagy továbbítja.

  1. Az adatkezelés időtartama

Az Agave Könyvek Kft. az Ön által az önéletrajza megküldésével megadott személyes adatokat önéletrajza megküldésétől kezdődően kezeli.

Az Agave Könyvek Kft. az Ön önéletrajzát az önéletrajza megküldésétől számított legfeljebb két (2) évig őrzi, tekintettel arra, hogy az önéletrajza megküldésének időpontjában nem biztos, hogy az Agave Könyvek Kft. olyan pozícióra keres munkavállalót, amely pozíciót Ön be kívánja tölteni, vagy amely pozícióra az önéletrajza alapján képesítéssel rendelkezik.

Az Agave Könyvek Kft. az Ön által megküldött önéletrajzot, illetve az abban szereplő személyes adatokat erre irányuló kérés esetén 3 munkanapon belül törli. Az önéletrajzban szereplő személyes adatok törlésére vonatkozó kérelmet elektronikus úton az annamaria.fekete@agavekonyvek.hu e-mail címre küldött e-mailben vagy postai úton az Agave Könyvek Kft. részére a 1021 Budapest, Budakeszi út 31. címre küldött levélben kérheti.

  1. Az adatkezelési tájékoztató módosítása
    • Az Agave Könyvek Kft. a jelen adatkezelési tájékoztatót bármikor módosíthatja. A módosított adatkezelési tájékoztatót akkor kell alkalmazni, amikor azt az Agave Könyvek Kft. a honlapján nyilvánosságra hozza.
    • Az Agave Könyvek Kft. Önt az adatkezelési tájékoztató módosításáról az önéletrajza megküldése során megadott e-mail címén, illetve postai úton történő önéletrajz megküldése esetén – amennyiben nem ad meg e-mail címet –, akkor a postai címén értesíti.
    • Ha Ön a módosított adatkezelési tájékoztató tartalmával nem ért egyet, akkor ezt elektronikus úton az annamaria.fekete@agavekonyvek.hu e-mail címre küldött e-mailben vagy postai úton az Agave Könyvek Kft. részére a 1021 Budapest, Budakeszi út 31. címre küldött levélben teheti meg. Az Agave Könyvek Kft. az Ön által megküldött önéletrajzot, illetve az abban szereplő személyes adatokat erre irányuló kérés esetén 3 munkanapon belül törli.
  2. Az Ön adatkezeléssel kapcsolatos jogai
    • Hozzáféréshez való jog

Önnek joga van arra, hogy visszajelzést kapjon az Agave Könyvek Kft.-től arra vonatkozóan, hogy az Agave Könyvek Kft. kezeli-e az Ön személyes adatait.

Ha az Agave Könyvek Kft. kezeli az Ön személyes adatait, akkor Ön jogosult a következő információkhoz hozzáférni: (i) az adatkezelés célja; (ii) az érintett személyes adatok kategóriái; (iii) a kezelt személyes adatok címzettjei vagy jövőbeli címzettjei; (iv) a személyes adatok tárolásának tervezett időtartama vagy az időtartam meghatározásának szempontjai; (v) az Ön személyes adatok helyesbítéséhez, törléséhez vagy kezelésének korlátozásához való joga, valamint az Ön személyes adatok kezelése elleni tiltakozáshoz való joga; (vi) a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz címzett panasz benyújtásának joga; (vii) a személyes adatok forrására vonatkozó információ, ha a személyes adatokat nem közvetlenül Öntől gyűjtötték; illetve (viii) az automatizált döntéshozatal ténye, legalább az alkalmazott logikára és arra vonatkozó érthető információk, hogy a személyes adatok kezelése milyen jelentőséggel bír és Önre nézve milyen várható következményekkel jár.

Az Agave Könyvek Kft. a kezelt személyes adatai másolatát az Ön rendelkezésére bocsátja.

  • Helyesbítéshez való jog

Ön jogosult az Agave Könyvek Kft.-től kérni, hogy indokolatlan késedelem nélkül helyesbítse az Ön pontatlan személyes adatait vagy egészítse ki az Ön hiányos személyes adatait.

  • Törléshez való jog

Az Agave Könyvek Kft. az Ön kérésére indokolatlan késedelem nélkül törli az Ön személyes adatait.

Az Agave Könyvek Kft. indokolatlan késedelem nélkül törli az Ön személyes adatait, ha (i) az Agave Könyvek Kft.-nek nincs szüksége a személyes adatokra abból a célból, amely célból gyűjtötte vagy kezelte, (ii) Ön a hozzájárulását visszavonta és az adatkezelésnek nincs más jogalapja, (iii) az Agave Könyvek Kft. személyes adatait jogellenesen kezelte, (iv) az Agave Könyvek Kft. jogi kötelezettsége teljesítéséhez köteles a személyes adatokat törölni.

Ha az Agave Könyvek Kft. nyilvánosságra hozta a személyes adatokat és azt törölni köteles, akkor megtesz minden tőle elvárhatót annak érdekében, hogy tájékoztassa a személyes adatot kezelőket, hogy Ön kérelmezte tőlük az adott személyes adatokra mutató linkek vagy a személyes adatok másolatának, illetve másodpéldányának törlését.

Az Agave Könyvek Kft. a személyes adatokat nem törli, ha az adatkezelés a (i) a véleménynyilvánítás szabadságához és a tájékozódáshoz való jog gyakorlása céljából, (ii) a személyes adatok kezelését előíró, az Agave Könyvek Kft.-re alkalmazandó jogi kötelezettség teljesítése, illetve közérdekből vagy az Agave Könyvek Kft.-re ruházott közhatalmi jogosítvány gyakorlása keretében végzett feladat végrehajtása céljából, (iii) a népegészségügy területét érintő közérdek alapján, (iv) közérdekű archiválás céljából, tudományos és történelmi kutatási célból vagy statisztikai célból (amennyiben a törléshez való jog valószínűsíthetően lehetetlenné tenné vagy komolyan veszélyeztetné ezt az adatkezelést), illetőleg (v) jogi igények előterjesztéséhez, érvényesítéséhez, illetve védelméhez szükséges.

  • Adatkezelés korlátozásához való jog

Ön kérheti az Agave Könyvek Kft.-t, hogy korlátozza az adatkezelést. Az adatkezelés korlátozása esetén az Agave Könyvek Kft. a személyes adatok tárolása kivételével csak az Ön hozzájárulásával vagy jogi igények előterjesztéséhez, érvényesítéséhez vagy védelméhez vagy más személy jogainak védelme érdekében vagy az Európai Unió, illetve valamely tagállam fontos közérdekéből kezelheti.

Ön a személyes adatok kezelésének korlátozását kérheti, ha (i) Ön vitatja a személyes adatok pontosságát, (ii) az adatkezelés jogellenes, Ön a személyes adatok törlését ellenzi, (iii) az Agave Könyvek Kft.-nek a személyes adatokra adatkezelés céljából nincs szüksége, azonban Ön jogi igények előterjesztéséhez, érvényesítéséhez vagy védelméhez a személyes adatok korlátozását igényli.

Az Agave Könyvek Kft. az adatkezelés korlátozásának feloldásáról tájékoztatja Önt a feloldást megelőzően.

  1. Jogsértés esetén tehető lépések
    • Ha úgy gondolja, hogy az Agave Könyvek Kft. megsértette a jogait a személyes adatok kezelése során, akkor lépjen velünk kapcsolatba a következő e-mail címen: annamaria.fekete@agavekonyvek.hu.
    • A személyes adataira vonatkozó jogainak megsértése esetén panaszt nyújthat be a hatósághoz az alábbi elérhetőségen:

Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság
Levelezési cím: 1374 Budapest, Pf. 603.
Cím: 1055 Budapest, Falk Miksa utca 9-11.
Telefon: +36 (1) 391-1400
Fax: +36 (1) 391-1410
E-mail cím: ugyfelszolgalat@naih.hu.

  • Személyes adatait kezelése során történő jogsértés esetén bírósághoz is fordulhat.

Hatályos 2020. október 7-től hatályos

***

Kapcsolattartási adatok kezelésére vonatkozó adatkezelési tájékoztató

Az Agave Könyvek Kiadó Kft. (székhely: 1021 Budapest, Budakeszi út 31.; cégjegyzékszám: 01-09-713949; „Agave Könyvek Kft.”) a jelen adatkezelési tájékoztatóban foglalt rendelkezések szerint kezeli a kapcsolattartási adatokat:

Az Agave Könyvek Kft. a kapcsolattartó adatait kapcsolatfelvétel és kapcsolattartás céljából kezeli.

Az adatkezelés jogalapja az Agave Könyvek Kft. jogos érdeke. Az Agave Könyvek Kft. jogos érdeke, hogy a szerződés megkötése érdekében egyeztetéseket folytasson a jövőbeli szerződéses partner részéről a kapcsolattartásra jogosulttal és a szerződés teljesítése érdekében egyeztessen a szerződéses partnerével.

Az Agave Könyvek Kft. a kapcsolattartáshoz szükséges következő adatokat rögzíti: név, telefonszám, e-mail cím.

A kapcsolattartási adatokat az Agave Könyvek Kft. az alábbi személyek részére teszi hozzáférhetővé:

  • A Társaság részére a bérszámfejtési és könyvvezetési tevékenységet a KRIZOL Számviteli Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (székhely: 1202 Budapest, Breznó u. 4.; cégjegyzékszám: 01-09-560990; adószám: 12166736-2-43) végzi.
  • A Társaság számítógépes hálózatának karbantartója a XINEON-IT Műszaki Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (székhely: 1139 Budapest, Népfürdő u. 37. 3. em. 9.; cégjegyzékszám: 01-09-939944; adószám: 22708342-2-41).
  • A Társaság honlapjának karbantartója a WEBAPIX Szoftverfejlesztő Korlátolt Felelősségű Társaság (székhely: 1021 Budapest, Hűvösvölgyi út 54. 2. ép. 3. em; cégjegyzékszám: 01-09-985866; adószám: 23896860-2-41).
  • A Társaság honlapjának szerverszolgáltatója a CREARTWORK Korlátolt Felelősségű Társaság (székhely: 3535 Miskolc, Békés u 7; cégjegyzékszám: 05-09-018035; adószám: 14841240-2-05).
  • A Társaság az értékesített könyvek kiszállításához a GLS General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztikai Korlátolt Felelősségű Társaság (székhely: 2351 Alsónémedi, GLS Európa utca 2; cégjegyzékszám: 13-09-111755; adószám: 12369410-2-44) szolgáltatását veszi igénybe.

Amennyiben az Agave Könyvek Kft. a kapcsolattartási adataihoz nem közvetlenül Öntől jutott hozzá, akkor a kapcsolattartási adatait az Agave Könyvek Kft. szerződő partnerének képviselője vagy a szerződő partnere képviseletében eljáró további kapcsolattartó adta át az Agave Könyvek Kft. részére.

Az Agave Könyvek Kft. a kapcsolattartási adatait a szerződés megszűnésétől számított 8 évig (számviteli bizonylatra irányadó őrzési idő) kezeli.

Az Agave Könyvek Kft. a jelen adatkezelési tájékoztatót bármikor módosíthatja. A módosított adatkezelési tájékoztatót akkor kell alkalmazni, amikor azt e-mailben megküldi az Ön részére.

Ön jogosult a személyes adataihoz hozzáférést kérni, a személyes adatai helyesbítését, törlését vagy kezelésének korlátozását kérni, illetve tiltakozhat a személyes adatai kezelése ellen.

Az Agave Könyvek Kft. adatvédelmi tisztviselőt nem nevezett ki. Az egyes jogok gyakorlásával, valamint a személyes adataira vonatkozó joga megsértése esetén az Agave Könyvek Kft.-hez az info@agavekonyvek.hu e-mail címen fordulhat.

Személyes adataira vonatkozó jogának megsértése esetén panaszt tehet a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál (székhely: 1055 Budapest, Falk Miksa utca 9-11.; e-mail cím: ugyfelszolgalat@naih.hu; telefonszám: +36 (1) 391-1400).

***

Adatkezelési tájékoztató és hozzájáruló nyilatkozat

Az Agave Könyvek Kiadó Kft. (székhely: 1021 Budapest, Budakeszi út 31.; „Agave Könyvek Kft.”) jelen adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint kezeli az általa vagy közreműködésével szervezett és megtartott rendezvényen készült fényképeket és videófelvételeket.

A fenti személyes adatokat az Agave Könyvek Kft. a rendezvény dokumentálása és az Agave Könyvek Kft. rendezvényeinek népszerűsítése céljából kezeli. Az adatkezelési jogalapja az Ön hozzájárulása. A hozzájárulását az annamaria.fekete@agavekonyvek.hu e-mail címre küldött e-mailben, vagy az Agave Könyvek Kft. részére küldött postai levélben, vagy az Agave Könyvek Kft. részére átadott, aláírt nyilatkozatban visszavonhatja.

A fenti személyes adatait az Agave Könyvek Kft. saját döntése szerint a honlapján nyilvánosságra hozza, illetve közösségi média felületein nyilvánosan elérhetővé teszi.

Az Agave Könyvek Kft. az Ön személyes adatait 100 évig, amennyiben ezen időtartamon belül a hozzájárulását visszavonja, úgy a hozzájárulása visszavonásáig kezeli. Amennyiben a személyes adatai kezeléséhez adott hozzájárulását visszavonja, akkor az Agave Könyvek Kft. a fenti személyes adatait törli a honlapjáról, illetve a közösségi média felületeiről. Az Agave Könyvek Kft. felhívja a figyelmét, hogy a személyes adatai törlése nem jelenti azt, hogy azok az internetről, valamint a közösségi média felületekről véglegesen törlésre kerülnek és archívumból esetlegesen nem érhetők el.

Amennyiben az Agave Könyvek Kft. a személyes adatai kezelésére vonatkozó tájékoztatót módosítja, akkor mindent megtesz annak érdekében, hogy Önt tájékoztassa az adatkezelési tájékoztató módosításáról. Abban az esetben, ha az Agave Könyvek Kft. rendelkezik az e-mail címével, akkor a módosított adatkezelési tájékoztatót megküldi az Ön részére.

Az Agave Könyvek Kft. adatvédelmi tisztviselőt nem nevezett ki.

A személyes adataihoz jogosult hozzáférni, kérheti a személyes adatai helyesbítését vagy törlését, illetve élhet az adatkezelés korlátozásához és adathordozhatósághoz való jogával. Az egyes jogok gyakorlásával, valamint a személyes adataira vonatkozó joga megsértése esetén az Agave Könyvek Kft.-hez az annamaria.fekete@agavekonyvek.hu e-mail címen fordulhat.

Személyes adataira vonatkozó jogának megsértése esetén panaszt tehet a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál (székhely: 1055 Budapest, Falk Miksa utca 9-11.; e-mail cím: ugyfelszolgalat@naih.hu; telefonszám: +36 (1) 391-1400).

Alulírott ________________________ (lakcím: ________________________; anyja neve: ________________________) a jelen adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat tudomásul veszem és hozzájárulok, hogy az Agave Könyvek Kft. a személyes adataim a fenti adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint kezelje.

Továbbá hozzájárulok, hogy az Agave Könyvek Kft. az általa vagy közreműködésével szervezett és megtartott rendezvényen készült fényképeket és videófelvételeket időbeli korlátozás nélkül felhasználja. Tudomással bírok arról, hogy a fenti hozzájárulásom az annamaria.fekete@agavekonyvek.hu e-mail címre küldött e-mailben, vagy az Agave Könyvek Kft. részére küldött postai levélben, vagy az Agave Könyvek Kft. részére átadott, aláírt nyilatkozatban visszavonhatom.

Kelt: […]

 

___________________________
[…]

Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem