Hűségprogram Ingyenes házhozszállítási lehetőség
Főoldal > Könyveink > Barry Eaton

Barry Eaton

Barry Eaton

Barry Eaton rádiós és televíziós műsorvezető, sok évet töltött az Australian Broadcasting Corporationnél, továbbá különféle kereskedelmi rádió- és tévéállomásoknál. Eredeti végzett-sége színész, színpadon, tévésorozatokban és filmekben is szerepelt.

Jelenleg egy hetente jelentkező, metafizikus és alternatív témákat feldolgozó internetes rádióprogram producere és műsorvezetője. A Sidney-i Macleay College újságírói tan-székének vezetőjeként újságírást és gyártást tanított 1995-től 1999-ig. Számos dokumentumfilm forgatókönvyírója és narrátora, és több vezető ausztrál újságban és magazinban közöl írásokat. Kommunikációs és prezentációs trénerként és előadóként is dolgozik, oktatóprogramokat vezet.

Képzett asztrológus, több mint tíz éve vezet meditációkat és önfejlesztő csoportokat Sidneyben.

Szűrő
25%

Túlvilág - A halál utáni élet titka

Könyv az élet utáni életről, és az élet és halál közötti átjárás kérdéseinek feszegetéséről.

Barry Eaton

Eaton csodálatos tapasztalataira és meditációi során az elhunytakkal folytatott beszélgetéseire alapozva azokat a kérdéseket válaszolja meg a szellemvilággal kapcsolatban, amelyeket a legtöbben szeretnénk feltenni. Elmondja, mi történik, amikor valaki meghal, mi is az az alagútélmény, hová kerülünk a halálunk után, és hogy visszatekinthetünk-e korábbi életeinkre. Megtudjuk, miért olyan nehéz hátra...

2880 Ft
2160 Ft Készletfigyelés
Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem