Hűségprogram Ingyenes házhozszállítási lehetőség
Főoldal > Könyveink > Birtalan Balázs

Birtalan Balázs

Birtalan Balázs

Író, költő, aktivista és terapeuta. Első versei tízéves korában jelentek meg, rendszeresen 14 éves korától publikált, versei négy kötetté álltak össze: B-változat (1995), Művirágok a szimbolizmus oltárára (2009), Szélesre tárt jelen (2015, a Felmászok a létra c. összkiadású kötetben), illetve a Kasszazárás (2016, posztumusz).

Versei mellett esszé és tanulmányköteteket is írt: Halállal lakoljanak? – A homoszexuális ember és a kereszténység (1997), „Válaszd az életet!” Szempontok a homoszexualitás keresztyén megítéléséhez (2004), Aszalt szilva naplementekor – Mémtörténetek (2008).

A magyarországi keresztény-meleg mozgalom elindítója és alakítója 1993-tól 2005-ig. Két dokumentumfilm készült vele: 2003-ban a Halállal lakoljanak? a kereszténység és melegség kérdéskörét mutatja be Balázs életén keresztül, 2016-ban A halál az élet része pedig a halálára tudatosan készülő Balázst mutatja be egy életvégi interjú keretein belül.

2010-től haláláig terapeutaként működött, terápiás tapasztalatait és pszichológiával kapcsolatos gondolatait blogjában publikálta. A Sorskönyv nélkül című könyve ezen írások felhasználásával készült el.

Szűrő
25%

Sorskönyv nélkül

Birtalan Balázs

Mit szólnál, ha egy hatéves gyerek akarná kormányozni az autódat?
És ha az életedet?

Birtalan Balázs író, költő, aktivista és terapeuta méltán népszerű blogján mindig is lenyűgöző őszinteséggel és bölcsességgel mesélt az életről, a gondolkodásról, döntéseinkről és általában önmagunkról. Ez a kötet a Sorskönyv nélkül cím...


4980 Ft
3735 Ft Kosárba
Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem