Hűségprogram Ingyenes házhozszállítási lehetőség
Főoldal > Könyveink > Dave Randolph

Dave Randolph

Dave Randolph

Dave Randolph 1989 óta foglalkozik harcművészetekkel, és 2005-ben 5 danos mester lett. A harcművészetek tanulása és tanítása közben kezdett mélyebben érdeklődni a testedzés oktatása iránt. 2002-ben kettlebell-oktatói képesítést szerzett Pavel Tsatsouline-nál, aki 1998 körül tette széles körben ismertté ezt a sportot.

Miután Dave megkapta az oklevelét (a Pavel által kiadott első 100 bizonyítvány egyikét), intenzív kurzusokat vezetett Louisville-ben, Kentucky államban, hogy ott is megismertesse a kettlebellt, illetve szemináriumokat tartott Atlantában és Cincinattiben. Nagyjából ugyanebben az időben clubbell-oktatói képesítést szerzett Scott Sonnonnál, és az első 100 ember között volt, akik hivatalosan is taníthatták Sonnon CST-rendszerét. 2007-ben Dave Louisville-ben kezdett dolgozni főfoglalkozású edzőként, a város egyetlen kettlebell-edző-termében. Ez idő alatt több magas szintű kettlebell instruktorral együtt kapott diplomát.

Dave egyedülálló módszere emberek ezreinek segített abban, hogy egészségesebbek és edzettebbek legyenek. Dave IronBody Fitness rendszere magában foglalja az ízületi mobilitás, az erő, a mozgékonyság, a hajlékonyság és a koordináció fejlesztését is, és megmutatja az embereknek, hogyan javíthatnak az életükön. Ha kapcsolatba szeretnél lépni Dave-vel, keresd fel a honlapját: www.iron-body.com vagy www.spartanwarriorworkout.com.

Szűrő
80%

A spártai módszer

Dave Randolph

Elég erős vagy ahhoz, hogy megállíts egy egész hadsereget?

A könyvben szereplő intenzív edzésprogrammal olyan edzett és mentálisan erős leszel, mint a történelem leghősiesebb harcosai. A spártai harcos edzéssel akkora izomerőre és állóképességre fogsz szert tenni, amivel kiállod majd a program legnehezebb, végső próbáját, a 300-at!

A spártai módszer eddig nem tapasztalt ki...

2880 Ft
590 Ft Kosárba
Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem