Hűségprogram Ingyenes házhozszállítási lehetőség
Főoldal > Könyveink > Dr. Eben Alexander

Dr. Eben Alexander

Dr. Eben Alexander

Dr. Eben Alexander 1953-ban született az Észak-Karolinai Állami Egyetemen, majd öt évvel később a Duke Egyetem orvosi karán. Az ezt követő bő huszonöt év során idegsebészként több száz beteggel foglalkozott, akik valamilyen sérülés, agyvérzés, agytumor, fertőzés vagy stroke miatt hosszabb ideig eszméletvesztésben szenvedtek.

Jelentős orvosi praktizálása mellett a tudományos világ elismert kutatója is: közel 150 publikációja jelent meg különböző szaklapokban és több mint 200 előadást tartott az idegsebészetről. Tanított a Duke-on, a Harvardon, a virginiai és a massachusettsi egyetemeken, és orvosként is dolgozott az ezekhez tartozó egészségügyi intézményekben.

A mennyország létezik című könyve 2012-ben jelent meg, melyben a négy évvel korábbi súlyos betegségéről és kómában átélt halálközeli élményeiről számol be, azt állítva, hogy tudományos módszerekkel bizonyítható a mennyország létezése. A kötet mind a mai napig rengeteg szakmai vitát gerjeszt, az orvostudomány komolyan foglalkozik dr. Eben Alexander megállapításaival, keresve a cáfolatot – vagy éppen a bizonyítást.

Szűrő
35%

A mennyország létezik

Dr. Eben Alexander

Több ezer embernek volt már halálon túli élménye, de a természettudományok kutatói mindezidáig azon az állásponton voltak, hogy túlvilág nincsen. Dr. Eben Alexander idegsebész is ezen tudósok közé tartozott. Tisztában volt azzal, hogy a halálközeli élmény létező jelenség, de úgy gondolta, csupán a trauma által megviselt idegpályák terméke. Egy szép napon viszont az ő agyát is megtámadta egy ritka ...

Várható megjelenés: 2022-05-20
3280 Ft
2132 Ft Előrendelem
80%

A mennyország felfedezése

További bizonyítékok! A mennyország létezik szerzőjétől.

Dr. Eben Alexander

Kik vagyunk igazából, és mi a valódi küldetésünk?

A mennyország létezik szerzője letűnt korok bölcseivel, modern természettudósokkal és azokkal a hétköznapi emberekkel karöltve írta meg ezt a könyvet, akik mélyen spirituális élményeik során ráébredtek, hogy a mennyország tényleg létezik, mi pedig valójában kozmikus lények vagyunk.

Amikor A mennyország létezik megjelent, néhán...

2980 Ft
590 Ft Kosárba
Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem