Hűségprogram Ingyenes házhozszállítási lehetőség
Főoldal > Könyveink > Ferrett Steinmetz

Ferrett Steinmetz

Ferrett Steinmetz

William „Ferrett” Steinmetz a 2000-es években négy számítástechnikai szakkönyvet írt, ezek közül a Wicked Cool PHP egészen ismert lett. Később blogot kezdett írni The Watchtower Of Destruction címmel politikáról, kapcsolatokról, videojátékokról és rossz szójátékokról. Ezt a blogot mindmáig írja, s ha nem is lett vele világszerte híres, de állandó olvasó-tábora van.

Steinmetz a 2010-es években kezdett el komolyabban foglalkozni a fantasy írással. 2012-ben a Sauerkraut Station c. kisregényét jelölték a Nebula-díjra. 2015-ben jelent meg az első regénye, a Flex, amire Dan Wells azt mondta, hogy az egyik legerősebb debütálás, amit valaha olvasott. Steinmetz azóta trilógiává bővítette a történetet, most pedig egy teljesen új regényen dolgozik.

Szűrő
25%

Flex

Ferrett Steinmetz

Flex: a világ legveszélyesebb kábítószere. Ha felszippantod, hihetetlen szerencsés leszel, és így a legmerészebb álmaidat is megélheted. Nincs többé lehetetlen: felszedheted a buli legjobb nőjét, megnyerheted a lottót… és karcolás nélkül megúszhatod a legdurvább tűzharcokat is.

Fluxus: balszerencse-többlet, a flex használatának következménye. Az univerzum a mágia minden fo...


3680 Ft
2760 Ft Készletfigyelés
Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem