Hűségprogram Ingyenes házhozszállítási lehetőség
Főoldal > Könyveink > James Forrester

James Forrester

James Forrester

James Forrester a brit történész, dr. Ian Mortimer írói álneve, akinek a szakterülete Anglia a XIV. és XVIII. század között. Ő az utóbbi idők egyik legnagyobb szaktekintéllyel rendelkező történésze, az elmúlt tizenöt évben sok kutatása és könyve jelent meg a középkori Angliáról, melyekben számos témát körbejárt a királyok uralkodásától kezdve a családokban zajló örökösödés kérdésén át egészen az orvosok életének és az orvostudomány fejlődésének bemutatásáig. Tagja a Royal Historical Societynek, dolgozott kutatóként az exeteri és readingi egyetemeknek, és számos jelentős munkát végzett el a Royal Commission on Historical Manuscripts intézmény számára.

Dr. Ian Mortimer a szabadidejében kezdett el történelmi krimiket írni, amiknek a helyszíne az az Anglia, amit minden-kinél jobban ismer. James Forresterként 2010-ben jelent meg a Megszentelt árulás című bemutatkozó regénye, ami azóta trilógiává bővült.

Jelenleg a devoni Dartmoorban él és következő regényén dolgozik.

Szűrő

Megszentelt árulás

James Forrester

London, 1563. Angliában nyugtalanság uralkodik, katolikus összeesküvések szerveződnek a fiatal Erzsébet királynő ellen szerte az országban. Egy késő éjjelen William Harley Clarenceux-t váratlanul meglátogatja régi barátja és katolikus hittársa, Henry Machyn, aki ráveszi a vonakodó heroldot, hogy rejtse el a hosszú éveken át írt krónikáját. Hamar nyilvánvalóvá válik, hogy a könyv valami sötét titko...

Eredeti ár: 3480 Ft
Kiadói ár: 2784 Ft Készletfigyelés
Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem