Hűségprogram Ingyenes házhozszállítási lehetőség

Jason Matthews

Jason Matthews

Jason Matthews a CIA nyugalmazott tisztje, aki a jelenleg Nemzeti Titkos Szolgálatnak nevezett Műveleti Főigazga-tóságon dolgozott. Harminchárom éves pályafutása során számos külföldi megbízatást teljesített, titkos nemzet-biztonsági adatok gyűjtésében vett részt, s a szigorúan védett területeken folytatott munkára szakosodott. Beszervezéseket hajtott végre a szovjet fennhatóság alatt álló Kelet-Euró-pában, Kelet-Ázsiában, a Közel-Keleten és karibi célpontokon, különböző CIA-állomások vezetőjeként titkos akciókat irányított lator államok tömegpusztítófegyver-programjai ellen, és külföldi partnerekkel együttműködve terroristaelle-nes műveletekben vett részt.

Matthews jelenleg Dél-Kaliforniában él. A Vörös veréb az első regénye, amiért 2013-ban Edgar-díjjal tüntették ki, és Jennifer Lawrence főszereplésével Francis Lawrence forgatott belőle filmet Budapesten.

Szűrő
25%

Vörös veréb

Jason Matthews

Nagyszabású kémregény John le Carré stílusában egy nyugalmazott CIA tiszt tollából – hamarosan a mozikban is!

A Vlagyimir Putyin vezette Oroszországban az orosz hírszerzés tisztje, Dominyika Jegorova keservesen próbálja kiismerni és túlélni a posztszovjet hírszerzés veszedelmes dzsungelét. Épp csak kikerült a Verébiskoláról – ahol hírszerzési célokat szolgáló csábításra képezik ki a hal...


3780 Ft
2835 Ft Kosárba
Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem