Hűségprogram Ingyenes házhozszállítási lehetőség
Főoldal > Könyveink > Mark Divine

Mark Divine

Mark Divine

Mark Divine elitedzéssel, elitcsapatokkal, a vezetéssel, a mentális erővel és a harcos szellem fejlesztésével kapcsolatos elvei a 20 éves SEAL-szolgálata, üzleti tevékenysége, 25 éves harcművész múltja és 15 évnyi jógagyakorlás során megszerzett elképesztő mennyiségű tapasztalatai alapján alakultak ki.

A sportpályafutását még a főiskolán úszóként és evezősként kezdte, majd triatlonversenyző lett és harcművészetet tanult. 1989-ben jelentkezett a haditengerészet tiszti főiskolájára, ahol 1990-ben a 170. SEAL osztályban kitüntetéssel végzett. Kilenc évig aktívan szolgált a Navy SEAL kötelékében, majd tizenegy évig tartalékosként. Különböző SEAL-csapatokban teljesített, összesen 20 évnyi szolgálat után 2011-ben parancsnokként szerelt le.

Divine parancsnok több ezer, a Navy SEAL-hez és más különleges műveleti erőkhöz jelentkező fiatal felkészítésében vett részt edzőként és mentorként: tanítványai páratlanul sikeresen végzik el a világ legnehezebb katonai edzésprogramjait.

Szűrő
25%

Kommandós edzés

Változz elit katonává nyolc hét alatt!

Mark Divine

Várható megjelenés: 2015.02.24.

A SEALFIT egy különleges edzésprogram, amelyet Mark Divine, volt Navy SEAL parancsnok dolgozott ki. Célja a különleges egységek egyedi és speciális igényeire szabott rendszer kifejlesztése volt, amivel a katonák képessé válnak a bennük rejlő teljes fizikai potenciál kifejtésére.

Mark Divine programja, a Kommandós edzés - Változz elit katonává n...


3380 Ft
2535 Ft Készletfigyelés
Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem