Hűségprogram Ingyenes házhozszállítási lehetőség
Főoldal > Könyveink > Rachel Caine

Rachel Caine

Rachel Caine

Rachel Caine Roxanne Conrad leghíresebb alteregója, harminc kötet szerzője, köztük A Morganville-i vámpírok-sorozaté.

Roxanne White Sandsben, Új-Mexikóban született, egy rakétakilövő-állomás mellett, ahol édesapja adta a hangját a kilövések előtti visszaszámláláshoz, édesanyja pedig a tudósoknak dolgozott. A tudomány közelsége megtette hatását, Roxanne egy életre elkötelezte magát a science fiction és a fantasy mellett.

Nem volt mindig biztos abban, hogy író lesz belőle, mitöbb, végül felfelé ívelő klasszikuszenei karriert hagyott ott, hogy igazi szenvedélyével, az írással foglalkozhasson. Első regénye 1991-ben jelent meg.

Roxanne férjével és két iguánájával egy Tudor-kori házban él, amelynek igazi tornya is van – ebben kapott helyet a dolgozószoba és a nélkülözhetetlen kávéfőző. Szüntelenül dolgozik, Morganville-i vámpírok-sorozata mellett az Outcast Season- és a Weather Warden-kötetek is új epizódokkal bővülnek a közeljövőben.

Szűrő
25%

Élőhalottak bálja

Rachel Caine

Claire Danversnek nem egyszerű az élete. Zseni létére olyan suliba kell járnia, ahol sajnos nem számít ki milyen okos: ha nem tartozol a menő csajok klikkjéhez, pokollá teszik az életedet. Ráadásul a várost, ahol tanul, vámpírklánok uralják.
Rachel Caine nagysikerű sorozatának második kötetében Claire-re újabb megpróbáltatások várnak. Bár a kollégiumból sikerül elköltöznie,...

2980 Ft
2235 Ft Készletfigyelés
Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem