Hűségprogram Ingyenes házhozszállítási lehetőség
Főoldal > Könyveink > Sasvári Rudolf

Sasvári Rudolf

Sasvári Rudolf

Sasvári Rudolf 1962-ben született. A Rendőrtiszti Főiskolán szerzett diplomája szerint okleveles bűnügyi tiszt, 20 éve nyomozó. Hivatásos pályafutását 1984-ben a kerepestarcsai BM Tartalékos Tisztképző Iskolán kezdte, majd bűnügyi nyomozó lett Budapesten, a II. Kerületi Rendőrkapitányságon. 1987 és 1990 között a Budapesti Rendőr-főkapitányság Állambiztonsági Szolgálat Gazdaságvédelmi Osztályán főoperatív tiszt, 1990 és 1995 között a Nemzetbiztonsági Hivatal Terrorelhárító Igazgatóságán kiemelt főoperatív tiszt. 1993-ban elvégezte a louisianai Baton Rouge Rendőrakadémiájának válságkezelő és túsztárgyaló tanfolyamát. Leszerelése után a magánszektorban helyezkedett el. 1999-ben vállalati minőségbiztosítási auditori, majd 2000-ben Quality Manager címet szerzett a TÜV Rheinland Akadémián.

Az Üzleti hírszerzés avagy Az ügynöktartás ábécéje a második könyve, az első Klasszikus magánnyomozástan címmel 2000-ben jelent meg.

Sasvári Rudolf Budapesten él feleségével és 18 éves kamaszfiával.

Szűrő

Üzleti hírszerzés avagy az ügynöktartás ábécéje

Sasvári Rudolf

Az üzleti hírszerzés piaca jelentős változásokon ment keresztül Magyarországon is az elmúlt évek során. Egyre több helyen oktatják az üzleti hírszerzést, egyre több magánnyomozó irodát bíznak meg ilyen jellegű ügyekkel, és egyre több cég fordít kiemelt figyelmet az üzleti hírszerzésre, illetve annak elhárítására is, mert csak így tudnak versenyben maradni. Sasvári Rudolf tankönyvekre jellemz...

Eredeti ár: 1501 Ft
Kiadói ár: 1201 Ft Készletfigyelés
Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem