Hűségprogram Ingyenes házhozszállítási lehetőség
Főoldal > Könyveink > Seth MacFarlane

Seth MacFarlane

Seth MacFarlane

Seth MacFarlane a jelenkori amerikai televíziózás egyik legnépszerűbb és legbefolyásosabb alakja. A Family Guy, Cleveland Show és American Dad! című rajzfilmsorozatokkal vált világszerte híressé, 2012 óta pedig filmrendezőként is elismerik, mivel a Ted című alkotása minden idők legtöbb bevételét jegyző korhatáros vígjátéka.

MacFarlane a komédiánál talán csak a sci-fit szereti jobban: feltűnt kisebb szerepekben a FlashForward és a Star Trek: Enterprise című sorozatokban, idén pedig vezető produceri szerepben mutatta be Neil deGrasse Tyson műsorvezeté-sével Carl Sagan világhírű Kozmoszának az új adaptációját. A finanszírozás jókora részét magára vállalta, ezzel is kifejezve rajongását és elkötelezettségét a tudományos fantasztikum iránt.

2014-ben mutatják be a mozik Hogyan rohanj a vesztedbe címmel MacFarlane új filmjét, aki ennek alkalmából íróként is bemutatkozik: míg ugyanis a forgatókönyvön dolgozott, a művet megírta regény formájában.

Szűrő
25%

Hogyan rohanj a vesztedbe

Seth MacFarlane

Albert Stark, a jámbor juhtenyésztő torkig van az amerikai határvidék nyújtotta durva élettel, ahol gyakorlatilag bármi megölheti az embert. Párbaj délidőben. Kocsmai bunyó. Mérges kígyók. Mérges kurtizánok. Kolerával fertőzött víz. Egy elszabadult ördögszekér. Valami, amit „lábujj-lábnak” hívnak. Sőt, akár egy kiruccanás az árnyékszékre is veszélybe sodorhatja az ember életét errefelé. Bizony, ...

2480 Ft
1860 Ft Készletfigyelés
Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem