Hűségprogram Ingyenes házhozszállítási lehetőség
Főoldal > Könyveink > Vajda Barnabás

Vajda Barnabás

Vajda Barnabás

Vajda Barnabása révkomáromi Selye János Egyetem adjunk-tusa, jelenlegi szakterülete az 1945 utáni egyetmes törté-nelem, főleg a hidegháború társadalomtörténete és hétköz-napjai. Ezen felül történelemdidaktikus, azaz nem csak a történelem iskolai tanításának leghatékonyabb módszerei érdeklik, hanem azon stratégiák is, amelyek segítségével a történettudomány a szélesebb, nem szakmai közvéleménnyel képes kommunikálni tudását.

Tucatnyi könyv és tankönyv szerkesztője, önálló kötetek szerzője.

Szűrő
25%

A XX.század magyar beszédei

A XX. század magyar beszédei 131 szónoklat felidézésével tekint végig a múlt századon úgy, hogy a témák túlnyomóan politikatörténeti eseményeket érintenek, kisebb részben kulturális, művészeti vagy tudományos jellegűek.

Vajda Barnabás

A XX. század magyar beszédei 131 szónoklat felidézésével tekint végig a múlt századon úgy, hogy a témák túlnyomóan politikatörténeti eseményeket érintenek, kisebb részben kulturális, művészeti vagy tudományos jellegűek. Mivel a szakmai hitelesség mellett nagyon fontosak számunkra az olvasók szempontjai, a beszédek sorát a magyar történeti felfogás mai trendjeihez igazítottuk, s ha nem is mindig so...

3280 Ft
2460 Ft Készletfigyelés
Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem