Hűségprogram Ingyenes házhozszállítási lehetőség
Főoldal > Könyveink > Venice Fulton

Venice Fulton

Venice Fulton

Venice A. Fulton sporttudósként végzett, mely tudomány arra tanít, hogy hogyan működhet a testünk a lehető legerő-sebben. Laborköpenyek, tűk, izzadtság, vér és könnycseppek kísérték hosszú útján, melynek során azzá a folyton pörgő szakemberré vált, akinek ma ismerjük.

A tudomány, pszichológia és nem teljesen józan ész pimasz keverékével Venice rengeteg embernek és állatnak segített, hogy lefogyjon. Mindenki szerette az átalakulási folyamatot, noha egy kutya állítólag ugatott a hidegzuhanyok közben.

Venice jelenleg a világ legnagyobb ételgyártó cégei elől menekül, mert müzliellenességgel vádolták meg. Azt akarják, hogy törölje ki azt a fejezetet, ami a reggeli elhagyásáról szól. Épp Londonban bujkál, de ezt ne áruld el nekik.

Szűrő
25%

Az OMG-diéta

Venice Fulton

Aki úgy gondolja, hogy eddig minden fogyókúra alatt kudarcot vallott, most gondolja át még egyszer. Nem a fogyókúrázó vallott kudarcot, hanem a fogyókúra. Elérkezett az idő, el kell felejteni a diéták közhelyeit, és megtudni a tényeket: - Egészséges dolog nem reggelizni. - Bizonyos gyümölcsök azonnal leállítják a zsírvesztést. - Ha gyakran és kis adagokat eszünk, jönnek vissza a kilók. - A gyümölc...

2980 Ft
2235 Ft Készletfigyelés
Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem