Hűségprogram Ingyenes házhozszállítási lehetőség
Főoldal > Könyveink > Wesley Chu

Wesley Chu

Wesley Chu

Wesley Chu Tajvanban született 1976-ban, a szülei azonban még gyerekkorában a nebraskai Lincolnba emigráltak, majd később Chicagóban telepedtek le. Az Illinoisi Egyetemen szerzett diplomát információs rendszerek menedzsmentjéből, majd tíz évet dolgozott a bankszektorban. Ezt követően szerencsét próbált Hollywoodban, először kaszkadőrként, majd később színészként. Kisebb szerepekig jutott, például látható volt a Télbratyó című filmben és a Mind Games című sorozatban.

A 2010-es évek elején Chu egyre több idejét szentelte az írásnak. A The Lives Of Tao című első regénye az Angry Robots kiadó nyitott pályázatára érkezett be, és hatalmas si-kert aratott. Több folytatást is írt hozzá, amikért idővel elnyer-te a John W. Campbell- és Alex-díjakat. A legújabb regénye Időrabló címmel jelent meg, és szinte azonnal elkeltek a filmjogai, ráadásul lehet, hogy Michael Bay fog ülni a rendezői székben.

Szűrő
75%

Időostrom

Wesley Chu

A ​jelen fogságában és a múlt kísérteteitől üldözve James Griffin-Mars kezébe veszi a jövő irányítását.

A Föld mérgező, gyéren lakott pusztaság. Így tökéletes menedék a hatóságok elől egy szökésben lévő egykori kronotrop számára.

James szövetségesei azok a tudósok, akiket a korábbi évszázadokból mentett ki. Elise Kim, aki hisz benne, hogy megmentheti a Földet, ha kap rá...


3980 Ft
990 Ft Kosárba
25%

Időrabló

Wesley Chu

A Föld a 25. században egy mérgező, elhagyatott világ, lakossága a túlélés érdekében a külső Naprendszerbe menekült, ahol gyengén, halálra ítélve tengődik idegen bolygókon és azok holdjai közt. Az emberiség fennmaradásának kulcsa az időutazás, azonban a történelem legveszélyesebb feladatainak elvégzésére egyre kevesebben képesek.
James Griffin-Mars kronoember, küldetéseket vállal a Föld ...

3780 Ft
2835 Ft Készletfigyelés
Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem